ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ απο το ίδιο του το κομμα! Με συνεχόμενες απίστευτες γκάφες κορυφαία στελέχη της ΝΔ καταστρέφουν το όνειρο του Μητσοτάκη να γίνει πρωθυπουργός!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
mitsotakis-diamantopoulou-theodorakisΤέλος δεν έχουν οι γκάφες στη Νέα Δημοκρατία. Πριν κοπάσει καλά καλά ο θόρυβος (και οι αντιδράσεις) για τον Κ. Κυρανάκη, ο οποίος -παραμονές του επεισοδίου στον Έβρο με τους δύο στρατιωτικούς- κατηγόρησε τον Π. Καμμένο ότι… προκαλεί τους Τούρκους στο Αιγαίο, ήταν η σειρά του Αθ. Δαβάκη (φωτό) να… προκαλέσει! Η αναφορά του, με την οποία προέτρεπε με υποτιμητικό τρόπο τους Ρομά να μην τον ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, θεωρήθηκε ρατσιστική, με συνέπεια να υπάρξουν αντιδράσεις σε πολλά επίπεδα.
Το γεγονός προκάλεσε την έντονη δυσφορία και του Κυρ. Μητσοτάκη, δεδομένου ότι τέτοιου είδους δηλώσεις στρέφουν την κοινωνία των Ρομά εναντίον της Νέας Δημοκρατίας.
Ύστερα από απαίτηση της Πειραιώς, ο βουλευτής Λακωνίας ανακάλεσε τις υποτιμητικές δηλώσεις του.
Πλην όμως οι περιπέτειες για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν τελείωσαν εκεί. Με αφορμή την τοποθέτηση προσώπου με υψηλό βαθμό αναπηρίας σε θέση διοικητή στον «Ευαγγελισμό», ο βουλευτής Ι. Φωτήλας προέβη σε δηλώσεις που κρίθηκαν υποτιμητικές έως και χλευαστικές για τα άτομα με αναπηρία. Ξεκίνησε λοιπόν νέος γύρος αντιδράσεων, ενώ η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία έστειλε επιστολή στον κ. Μητσοτάκη με την οποία ζητάει από τον βουλευτή να ανακαλέσει τις δηλώσεις του.
ΠΑΡΟΝ periodista.gr 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ