Φερέφωνα της εγκληματικής οργάνωσης διαδίδουν ότι ο Αλέξης αφαίρεσε αρμοδιότητες από τον Πάνο Καμμένο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣΈχουν ξεφύγει οι δύστυχοι. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί ο πανικός τους. Η αλήθεια είναι φυσικά ότι ουδεμία αρμοδιότητα αφαιρέθηκε από τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος συνεχίζει το έργο του απέναντι στις δυσκολότερες καταστάσεις που έχει ζήσει η Ελλάδα γεωπολιτικά στη μεταπολίτευση. Έχοντας μάλιστα την Πέμπτη Φάλαγγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της εγκληματικής οργάνωσης να υπερασπίζεται λυσσαλέα τα συμφέροντα του Ερντογάν, επιχειρώντας συνεχώς σαμποτάζ στην εθνική άμυνα της χώρας.

 Όπως και να έχει, ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να ανακτά την χαμένη εθνική αξιοπρέπεια σε κάθε επίπεδο. Από την συμφωνία με το νατο που στην ουσία διέγραψε τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, το δόγμα της παλλαϊκής άμυνας, την κάθαρση στις ένοπλες δυνάμεις από τους ελάχιστους διεφθαρμένους, την αποστολή 19 φακέλων στον εισαγγελέα, την νεκρανάσταση της αμυντικής βιομηχανίας, αλλά κυρίως την ενεργό διαχείριση του μεταναστευτικού, όταν κάποιοι ήθελαν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποθήκη 1 εκατομμυρίων ψυχών για να κρατήσουν την «άρεια Ευρώπη καθαρή».

Δεν τους πέρασε. Και αυτό οφείλεται στον υπουργό εθνικής άμυνας Πάνο Καμμένο,  Που κατάφερε να διαχειριστεί το μεγαλύτερο μεταναστευτικό κύμα από την μικρασιατική καταστροφή, με τους τούρκους απέναντι να περιμένουν να μείνει έστω και ένα σκάφος από αυτά που έστελναν αβοήθητο ώστε να παρέμβουν και βάση του δικαίου της θάλασσας για την έρευνα και την διάσωση να τεκμηριώσουν απαιτήσεις στο Αιγαίο. Την ίδια στιγμή που οι εδώ ακροδεξιοί πράκτορες του Ερντογάν, ήθελαν να βουλιάξουμε βάρκες με πρόσφυγες. Το μεγαλύτερο δώρο στην Τουρκία δηλαδή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ