Συγκλονίζει η μητέρα του Έλληνα στρατιωτικού Δημητρη Κούκλατζη. Απαντά στα #FakeNews των Τουρκοκάναλων που δεν σεβονται τιποτα και παρουσιασαν ψευδώς τη χειρονομία του αρχηγού ΓΕΣ

Έχουν γίνει υπόδειγμα θαυμασμού και πρότυπο για όλους τους γονείς που βλέπουν εν καιρώ ειρήνης τα παιδιά τους να βρίσκονται φυλακισμένα χωρίς λόγο και αιτία και χωρίς να μπορεί κανείς να τους προσάψει το οτιδήποτε.
Όμως, οι άνθρωποι, ειδικά όταν είναι πιεσμένοι και βαθύτατα στενοχωρημένοι έχουν και τα όριά τους. Και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr από το περιβάλλον της οικογένειας Κούκλατζη εκφράσθηκε πικρία για τον τρόπο που παρουσιάστηκαν τα όσα είπε η μητέρα του Δημήτη Κούκλατζη η κα Σοφία ενώπιον του αναπληρωτή υπουργού Αμυνας, Φώτη Κουβέλη. Ακόμα και η κίνηση που έκανε ο αρχηγός του ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής ερμηνεύθηκε με λάθος τρόπο, λένε.
«Η κίνηση του αρχηγού που όλοι γράφουν ότι πήγε να με σταματήσει είναι μέγα ψέμα. Δεν πήγε να με σταματήσει. Πήγε να μου συμπαρασταθεί. Στην συνέχεια που μου κρατούσε το χέρι κανείς δεν το έδειξε», λέει με πικρία η κα Σοφία Κούκλατζη στο newsit.gr.
«Οι άνθρωποι είναι δίπλα μας. Οι στρατηγοί και όλοι! Μας συμπαρίστανται. Εγώ έκανα μια ερώτηση από τα βάθη της ψυχής μου. Εγω πονάω και υποφέρω. Την ίδια ερώτηση θα έκανε και η άλλη μητέρα αλλά πρόλαβα εγώ. Την στιγμή που μου κρατούσε το χέρι κανείς δεν την έδειξε. Εγω για το παιδί μου θα κάνω τα πάντα. Ανεβαίνουμε έναν Γολγοθά. Εχουμε τον πόνο και την αγωνία μας και έχουμε και όλα αυτά. Ζητάμε λίγη κατανόηση. Εγω έβγαλα μια κραυγή αγωνίας και όχι θυμό. Κλαίω. Θα πω ψέμματα ότι δεν κλαίω; Οτι δεν υποφέρω; Σεβαστείτε τον πόνο μας. Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί όλοι αυτοί που βγάζουν τέτοιες ειδήσεις», λέει η κα Κούκλατζη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ