Πρωτοφανής αποθέωση του Μανωλά από τον ιταλικό τύπο: «Δάκρυσε ο Έλληνας πολεμιστής»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ο Κώστας Μανωλάς γνωρίζει την αποθέωση με τον ευρωπαϊκό Τύπο στα πρωτοσέλιδα, στα άρθρα και στα social media να τον αποκαλεί «Θρύλο της Ρόμα» και «Έλληνα πολεμιστή», ενώ τον παρομοιάζουν με ταυρομάχο «που έδωσε στην Μπαρτσελόνα το τελειωτικό χτύπημα».
 
3A949692-E103-490E-BFDE-731675E50799
 
«Ο Κώστας Μανωλάς σφραγίζει την ιστορική ανατροπή της Ρόμα και στέλνει την Μπαρτσελόνα εκτός», αναφέρει ο Guardian για τον Έλληνα στόπερ που χάρισε την πρόκριση με την κεφαλιά στους Ρωμαίους.
 
«Ο Κώστας Μανωλάς έγραψε ιστορία και και έγινε θρύλος της Ρόμα», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός της UEFA για το Champions League στο twitter, παρουσιάζοντας καρέ-καρέ το γκολ και τους πανηγυρισμούς του Έλληνα στόπερ στο 3-0.
 
«Η κραυγή του Έλληνα πολεμιστή: Ο Μανωλάς ξεσπάει σε δάκρυα στον πάγκο», αναφέρει η Forza Roma, ιστοσελίδα που καλύπτει στενά το ρεπορτάζ των Τζιαλορόσι και στέκεται στην αντίδραση του Έλληνα διεθνή που δάκρυσε για την πρόκριση.
 
Η καταλανική Sport είναι αυτή που παρομοιάζει τον Μανωλά με ταυρομάχο κάνοντας λόγο ότι «το γκολ του έδωσε το τελειωτικό χτύπημα σε μια κάκιστη Μπάρτσα», προσθέτοντας: «Το πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του σε ένα μείγμα ευφορίας. Ούτε οι ίδιοι παίκτες της Ρόμα μπορούσαν να το πιστέψουν».
 
«Από μοιραίος… ήρωας», ανέφερε το ESPN για τον Μανωλά, τονίζοντας πως ο Έλληνας αμυντικός ήταν εκείνος που σκόραρε το ένα από τα δύο αυτογκόλ στο Καμπ Νου, ωστόσο πήρε το αίμα του πίσω σκοράροντας το γκολ της πρόκρισης στο Ολίμπικο.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ