Οι κληρονόμοι του εκλιπόντος Σαουδάραβα πρίγκιπα Saud al Faisal καλούνται να πληρώσουν χρέος για ταινίες πορνό που γύρισε στο Παρίσι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1523270785 saudalfaisalΜπορεί η επίσκεψη του διαδόχου του θρόνου Mohammed bin Salman στη Γαλλία να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, μια άλλη πικάντικη ιστορία ταράζει εκ νέου τα νερά της πριγκιπικής οικογένειας των Σαούντ.
Μπορεί ο πρίγκιπας και επί 40 έτη υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας  Saud al Faisal να απεβίωσε το 2015, οι κληρονόμοι του όμως καλούνται να πληρώσουν χρέος 90.000 ευρώ για ταινίες πορνό που γύρισε στο Παρίσι… και ποτέ δεν πλήρωσε!
Στη μήνυση που κατέθεσε η εταιρία παραγωγής εναντίον των κληρονόμων του, περιγράφονται, μεταξύ άλλων, με λεπτομέρεια οι ερωτικές περιπτύξεις Μαροκινής γυναίκας με γνωστή μαύρη πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό.
Κατατέθηκαν επίσης e-mails με οδηγίες του Πρίγκιπα, μέσω της βοηθού του, σχετικά με το τι επιθυμεί να περιλαμβάνεται στο σενάριο των ταινιών. “Είναι σημαντικό, το αρσενικό να επιβάλλεται στον σύντροφό του όχι με βία, αλλά με τις ικανότητές του και τις δυνατότητές που διαθέτει ως θείο δώρο”, αναφέρεται σε ένα από τα σημειώματα με τις οδηγίες για το σενάριο ταινίας.
Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν η εταιρία που κατέθεσε την μήνυση προσπάθησε να την επιδώσει σε εταιρία διαχείρισης με την ονομασία SCI 25 avenue Bugeaud.
25 avenue Bugeaud είναι η διεύθυνση πολυτελούς διαμερίσματος στα δυτικά του Παρισιού, ιδιοκτησίας του σαουδάραβα πρίγκιπα, τακτικού επισκέπτη στο Παρίσι.
Την ιδιοκτησία έχουν κληρονομήσει οι γιοί και οι κόρες του Πρίγκιπα.
 
 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ