Στα… σκαριά αντί-ΣΥΡΙΖΑ κανάλι που θα πουλάει κολλαγονα και βιβλία του Γεωργιαδη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

38192272-3D71-4C97-99B9-2C530B0A2E75Ο νέος σταθμός θα ειναι ένας απο τους βασικούς και ταυτόχρονα απο τους πιο σκληρούς αντικυβερνητικούς διαύλους στην πορεία για τις κάλπες… Αφου η αντί- ΣΥΡΙΖΑ γραμμη ειναι βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας του, πάνω στην οποία «χτίζεται» και το υπόλοιπο προγραμμα, ενώ αναζητούνται τα κατάλληλα πρόσωπα για να το υπηρετήσουν αλλα και να παρουσιάζουν τις εκπομπές τηλεπωλήσεων του απο εταιρίες με έδρα την Κυπρο!
Ο Γιώργος Τράγκας, η Ευγενία Μανωλίδου και η Λιτσα Χαρου θα είναι μεταξύ πολλών άλλων και εκτός απροόπτου – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο δυναμικό του νέου καναλιού ιδιοκτησίας Φιλίππου Βρυώνη που ευελπιστεί να διαθέτει και άδεια εθνικής εμβέλειας, δεδομένου οτι η εταιρία «Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ» είναι μεταξύ των υποψηφίων…
Μπορεί λοιπόν να υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη για να διανυθεί, μέχρι το νέο κανάλι να αποκτήσει υπόσταση… Ωστόσο οι συζητήσεις για τη στελέχωση, τα πρόσωπα και το πρόγραμμα του είναι σε πλήρη εξέλιξη. Και ειδικά ό,τι αφορά τα πρόσωπα στη «βιτρίνα» του και τον πολιτικό του προσανατολισμό.
 
Για το τελευταίο απλώς και μονο να σημειωθεί οτι ο νέος σταθμός θα ειναι ένας απο τους βασικούς και ταυτόχρονα απο τους πιο σκληρούς αντικυβερνητικούς διαύλους στην πορεία για τις κάλπες… Αφου η αντί- ΣΥΡΙΖΑ γραμμη ειναι βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας του, πάνω στην οποία «χτίζεται» και το υπόλοιπο προγραμμα, ενώ αναζητούνται τα κατάλληλα πρόσωπα για να το υπηρετήσουν. Φυσικα ο σταθμός δεν θα ειναι μονο αυτο. Εκτος απο ενημέρωση, θα εχει και μπόλικη ψυχαγωγία που θα βασίζεται στη συνταγή του «Εψιλον» με αρκετές βελτιώσεις και προσθήκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ