ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kairos12
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, περιμένουμε τo Σάββατο 14 Απριλίου 2018.

Τις θερμές ώρες της ημέρα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες οπότε και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 25 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 28, στην Ήπειρο από 7 έως 31 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 7 έως 29, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 29 και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 28 βαθμούς, ενώ στις Σποράδες και στις Κυκλάδες οι μέγιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ