Ο «αετός» πέταξε στους…"αγγέλους"! Όλη η Ελλάδα έκλαψε για τον Γιώργο Μπαλταδώρο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

C65B9E32-DAD3-48FF-A811-07A473EB2F8D«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου. Ο άτυχος σμηναγός οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία με τη γυναίκα και τη μητέρα του να «λυγίζουν» μπροστά από το φέρετρο που ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία.
 
FB853F8F-B16B-4CEF-AE97-5F782F584972
Η σύζυγος του Γιώργου Μπαλταδώρου μην αντέχοντας τον χαμό του συζύγου της «λύγισε» μέσα στην εκκλησία και μεταφέρθηκε με φορείο σε ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες. Τα δύο του παιδιά δεν άντεξαν τον αποχαιρετισμό και έστειλαν το δικό του μήνυμα μέσα από ένα στεφάνι.
Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στο νεκροταφείο του χωριού του. Εκεί άγημα απέδωσε τιμές στον αδικοχαμένο πιλότο, ενώ οι συνάδελφοί του, τον αποχαιρέτισαν τραγουδώντας τον Εθνικό ύμνο. Παρόντες στην νεκρώσιμη ακολουθία ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
http://www.dailymotion.com/video/x6htart
 
 
“Που αφήνεις τα παιδιά σου” φώναξε η χαροκαμένη μάνα
Πόσο κουράγιο να βρει να βρει η μάνα του Γιώργου Μπαλταδώρου; Πώς να πιστέψει ότι δεν θα ξαναγκαλιάσει τον γιο της; Με ποια μοίρα να φιλιώσει από εδώ και μπρος; Ποια παρήγορη κουβέντα θα της απαλύνει τον πόνο που σκίζει τα σωθικά της;
Μια κουβέντα της έσκισε σαν ριπή την σιωπή την ώρα της κηδείας. “Που αφήνεις τα παιδιά σου” φώναξε η χαροκαμένη μάνα και έκανε ακόμα και τις πέτρες να ραγίσουν.
https://www.youtube.com/watch?v=bpUskCKRMTM#action=share
Ο σπαρακτικός επικήδειος του συναδέλφου και στενού φίλου του Γιώργου Μπαλταδώρου: Ο χάρος ζήλεψε τα νιάτα σου και έστησε καρτέρι
Ο Σπύρος Καρέλης συμμαθητής από τη σχολή Ικάρων εκφώνησε τον επικήδειομε τρεμάμενη φωνή. «Η 114 Πτέρυγα Μάχης θα σε διαφυλάττει πάντα στη μνήμη της. Η πατρίδα μας σε κατατάσσει μεταξύ των ηρώων. Η οικογένειά σου ήταν, είναι και θα είναι οικογένειά μας. Αιωνία σου η μνήμη» τόνισε ο σμηναγός.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ