ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ο Βασίλης Λεβεντης στον αέρα του Real Fm οταν εμαθε τι έκανες ο βουλευτής του!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
E3946106-40D8-48B8-9E76-59BE1C86692E«Είναι από τους πιο έντιμους βουλευτές. Δεν έχει δώσει το ελάχιστο δικαίωμα», είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον Realfm 97,8 και στον Δημήτρη Μάρκο, με αφορμή το σύνθημα «να καεί, να καεί η π… η Βουλή» που ακούστηκε σε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα, με τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά, να βρίσκεται στο βήμα.
http://www.real.gr/audiofiles/674492.mp3
«Στην συγκέντρωση υπήρχε οργή, λόγω του κλίματος που δημιουργήθηκε για την ποινή κατά του ΠΑΟΚ. Το λάθος του βουλευτή είναι ότι έπρεπε να ζητήσει να σταματήσει το σύνθημα. Όφειλε να παρέμβει προς τον κόσμο και να ζητήσει αυτοσυγκράτηση», είπε ο κ. Λεβέντης, προσθέτοντας ότι δεν επικοινώνησε καν με τον βουλευτή του διότι γνωρίζει ότι είναι κόσμιος.
«Ήταν φράση της ομηγύρεως και απλά το λάθος του ήταν ότι δεν έκανε νεύματα αυτοσυγκράτησης, τόνισε και συμπλήρωσε «η Ένωση Κεντρώων αν δώσει το ελάχιστο δικαίωμα όλοι την “πυροβολούν”» και αναρωτήθηκε «όταν φώναζαν οι αγανακτισμένοι “να καεί, να καεί η Βουλή” και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ έβριζε στην πλατεία Συντάγματος, ενοχλήθηκε ο Τσίπρας;»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ