Φρικιαστικό έγκλημα στην Κύπρο: Σκότωσαν ζευγάρι Ελληνοκύπριων μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

strov

Νεκροί εντοπίστηκαν τις πρωινές ώρες ένας 60χρονος καθηγητής και η 55χρονη σύζυγός του, σε σπίτι στον Στρόβολο. Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι το στυγερό έγκλημα διεπράχθη ενώπιον του 14χρονου παιδιού τους, το οποίο διέφυγε από το σπίτι μεταβαίνοντας σε γειτονική οικία όπου και ζήτησε βοήθεια. Το αποτρόπαιο έγκλημα διεπράχθη στην οδό Ζαλόγγου σε μια από τις κεντρικότερες περιοχές του Στροβόλου. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ανταποκριτή του ΡΙΚ που βρίσκεται στην σκηνή επίκειται ενημέρωση από τον Εκπρ. Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν πλέον εστιαστεί στην πίσω αυλή και στην κουζίνα που εφάπτεται αυτής. Παράλληλα, η ηλικία πλέον της εξ Ελλλάδος συζύγου του 60χρονου καθηγητή προσδιορίζεται στα περίπου 55 έτη, ενώ αναφέρεται στο ρεπορτάζ πως εργαζόταν για την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου.
https://youtu.be/inzWxdK-U7w

Όλα έγιναν γύρω στη 1 τα ξημερώματα όπου σύμφωνα με πρώτες αναφορές το ζεύγος φέρεται να τραυματίστηκε θανάσιμα εντός της οικίας του. Το σενάριο της ληστείας δεν αποκλείεται από τις Αρχές οι οποίες βρίσκονται ακόμη σε προκαταρκτικό στάδιο ερευνών. Εντός της οικίας βρισκόταν και το ανήλικο παιδί του ζεύγους, ένα αγόρι ηλικίας 14 ετών, το οποίο εξάλλου ειδοποίησε την Αστυνομία, καθώς, αυτό διέφυγε από την οικία και προσέτρεξε σε γειτονικό σπίτι για βοήθεια.
Παρακάτω παραθέτουμε φωτογραφία του Sigmalive.com με την αποκλεισμένη οικία όπου διεπράχθη το αποτρόπαιο διπλό φονικό:strovolos
Μετά από το τηλεφώνημα από το σπίτι των γειτόνων και το μικρό παιδί, αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν επιτόπου, αποκλείοντας τόσο την σκηνή του εγκλήματος, όσο και την ευρύτερη περιοχή. Με το πρώτο φως της μέρας κατέφθασαν επιπλέον αστυνομικές ενισχύσεις και εξειδικευμένα κλιμάκια ερευνητών της Αστυνομίας, ενώ για αυτοψία εκλήθη και η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.
ΕΞάλλου, πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτηματικά τόσο για τον τρόπο διάπραξης του στυγερού εγκλήματος, όσο και για το τι ενδεχομένως είχε προηγηθεί του τραγικού συμβάντος. Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είναι ένας 60χρονος καθηγητής και η 50χρονη ή 59χρονη σύζυγός του εξ Ελλάδος, επίσης καθηγήτρια στο επάγγελμα.
Πηγή: newsit.com.cy
 
infiltr8or

ΔΗΜΟΦΙΛΗ