Καμμένος: Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Στόλος στο Αιγαίο! Άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2016» παρουσία Πάνου Καμμένου (6)Με την «ευχή» για «καλές εκλογές» σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σχολίασε τις επιθέσεις που δέχεται από τούρκους πολιτικούς για τις απόψεις του. «Έχουν πάθει αμοκ με εμένα δεν ξέρω.

Τους εύχομαι καλές εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στις δηλώσεις που παραχώρησε στο περιθώριο του 6ου Συνεδρίου Αεροπορικής Ισχύος, που διεξάγεται στη Σχολή Ικάρων.
Από το βήμα του 6ου Συνεδρίου Αεροπορικής Ισχύος ο Πάνος Κάμμενος, αναφέρθηκε στο θάνατο του ήρωα Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου ενώ μίλησε για τον «ακήρυχτο πόλεμο» μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας. «Έχουμε νεκρούς ήρωες που πέφτουν στο καθήκον και αυτά είναι ενέργειες που επικρατούν μόνο σε πόλεμο. Από το 1974 η Τουρκία αποφάσισε να προχωρά σε παραβιάσεις του εναερίου χώρου. Εμείς σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο και τη δική μας κυριαρχία αναχαιτίζουμε οτιδήποτε εισέρχεται στον δικό μας εναέριο χώρο. Οι πιλότοι μας διώχνουν τον κίνδυνο και προσγειώνονται πάντα τελευταίοι», σημείωσε.
Παράλληλα αναφέρθηκε στις θυσίες της Πολεμικής Αεροπορίας στο βωμό του Αιγαίου: «Αυτό όμως έχει κόστος νέους ανθρώπους που εγκαταλείπουν οικογένειες εγκαταλείπουν παιδιά. Αφήνουν πίσω τους συναδέλφους τους. Φτάνουμε σε αρκετές τάξεις της Σχολής Ικάρων να αγγίζουν το 10% της κάθε τάξης. Νέα παιδιά που φεύγουν εν καιρώ ειρήνης και όχι πολέμου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ