ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΘΥΕΛΛΗΣ για Σκαι! Ο Τούρκος καναλαρχης ΤΣΑΚΙΖΕΙ με τις απαιτήσεις του το καναλι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

B873EFCC-DFF0-4EFD-AA3F-FB5A091C7EA1Το εύρος της εξάρτησης του από τον τούρκο παραγωγό Ατζουν Ιλιτζαλι θα κληθεί να ρυθμίσει ο ΣΚΑΙ το επόμενο διάστημα… Διότι μπορεί οι παραγωγές της Acun Medya να εκτόξευσαν το πρόγραμμα του σταθμού σε ποσοστά τηλεθέασης, ωστόσο ο βαθμός εξάρτησης που έχει αναπτυχθεί αγγίζει τα όρια της ομηρίας, με ό,τι συνεπάγεται αυτό!
Και συνεπάγεται ότι ο ΣΚΑΙ θα πρέπει να κάνει ό,τι θέλει ο τούρκος! Το θέμα λοιπόν, δεν είναι μονάχα εθνικό, είναι και επιχειρηματικό!
Για παράδειγμα το κανάλι δέχεται ήδη σκληρές πιέσεις από τον τούρκο συνεργάτη του να αφαιρέσει από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν το Survivor από το πρόγραμμα του για να βάλει το νέο δημιούργημα του Τούρκου που ακούει στην ονομασία «Exathlon»! Πρόκειται για ενα ριάλιτι επιβίωσης που μοιάζει με το Survivor, αφού κι αυτό παίζεται με δυο ομάδες (βλ. Διάσημους και Μαχητές), μόνο που δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα αγωνίσματα και τις δοκιμασίες. Μάλιστα κι αυτό γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο και ήδη προβάλλεται σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.
Με άλλα λόγια αυτήν την εποχή ο Τούρκος προωθεί το συγκεκριμένο προϊόν στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά και ως εκ τούτου θα επιχειρήσει να το επιβάλλει και στον ΣΚΑΙ στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν υπογράψει.
 
Πηγη: enimerosii24.gr periodista.gr 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ