Αδωνις Γεωργιάδης "Έτσι πρέπει να χειριστούμε την Τουρκία"-Η ρηξικέλευθη πρόταση που θα λύσει το πρόβλημα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ουιζαδωνις2Την άποψή του για το πώς πρέπει να χειριστούμε την Τουρκία, καταθέτει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σε βιντεο
Πώς πρέπει να χειριζόμαστε την Τουρκία. Στην ελληνική κοινωνία υπάρχει μια διπλή ανησυχία. Η μια πλευρά ανησυχεί εάν θα έχουμε θερμό επεισόδιο. Για το εάν θα έχουμε μια μείζονα σύγκρουση με την Τουρκία, και τι συνέπειες θα έχει για την Ελλάδα.
Η άλλη πλευρά ανησυχεί για το εάν υποχωρούμε υπερβολικά έναντι της Τουρκίας. Εάν δηλαδή αυτή η πολιτική των χαμηλών τόνων, την οποία και η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί, τελικά είναι προς το συμφέρον της Ελλάδος ή εάν θα έπρεπε να είμαστε πολύ πιο επιθετικοί, πολύ πιο αποφασιστικοί και να μην σηκώνουμε “μύγα στο σπαθί μας”.
unnamed file
Και οι δυο ανησυχίες είναι εύλογες. Και η πρώτη ανησυχία είναι εύλογη, γιατί κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα τι πρόκειται να συμβεί σε μια περιοχή με τόσο αστάθεια και μια Τουρκία τόσο απρόβλεπτη.
Αλλά και η άλλη πλευρά έχει δικαίωμα να αισθάνεται πληγωμένη την εθνικής της υπερηφάνεια, από γεγονότα όπως η αιχμαλωσία των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, ο εμβολισμός του πλοίου του Λιμενικού, οι συνεχείς παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, η θυσία πιλότων μας, όπως τελευταία του ήρωα Μπαλταδώρου, κλπ.
Θα σας πω ειλικρινά τη γνώμη μου όσο μπορώ πιο ψύχραιμα κι έχοντας πλήρη συνείδηση του τι εκπροσωπώ πολιτικά. Εγώ πολιτικά εκπροσωπώ ένα κομμάτι του εκλογικού σώματος, το οποίο είναι πολύ ευαίσθητο στα εθνικά θέματα. Έτσι είμαι κι εγώ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

read-more

ΔΗΜΟΦΙΛΗ