Γερμανική φρεγάτα στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

fgs bayern
Την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, η Φρεγάτα του Γερμανικού Πολεμικού Ναυτικού «FGS BAYERN» η οποία συμμετέχει στην Μόνιμη Ναυτική Δύναμη του ΝΑΤΟ SNMG – 2, κατέπλευσε στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας όπου και θα παραμείνει έως την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018.

ΕΔΩ περισσότερες φωτογραφίες
Κατά την παραμονή του πραγματοποιήθηκαν διάφορες εθιμοτυπικές επισκέψεις. Την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, ο Διοικητής της Δύναμης Πλοίαρχος Ροναλντ Χοφμαν (Captain Ronald Hoffmann), συνοδευόμενος από τον Κυβερνήτη Αντιπλοίαρχο Μάρκους Μπρουγκεμάιερ (Commander Markus Brȕggemeier) πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο Συγκρότημα του Αρχηγείου Στόλου και ‘έγιναν δεκτοί από τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ, όπου συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και έλαβε χώρα ανταλλαγή αναμνηστικών.
Την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 τα μέλη του πληρώματος επισκέφθηκαν τους αρχαιολογικούς και πολιτιστικούς χώρους του Δήμου Σαλαμίνας.
Τέλος την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 ο Διοικητής της Δύναμης συνοδευόμενος από Επιτελή του Αρχηγείου Στόλου επισκέφτηκε τη Δήμαρχο Σαλαμίνας κυρία Ισιδώρα Νάννου – Παπαθανασίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ