15/05/2021

Η «Αλ Αχράμ» για τη συνάντηση του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου με τον Αιγύπτιο ομόλογό του στρατηγό Σέντκι Σόμπχι @panoskammenos

alahramΗ μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα «Αλ Αχράμ» κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον Αιγύπτιο ομόλογό του στρατηγό Σέντκι Σόμπχι, με αντικείμενο τις πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. 

Η εφημερίδα επικαλείται ανακοίνωση των Αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων, όπου επισημαίνεται ότι ο Αιγύπτιος υπουργός Άμυνας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το σημερινό επίπεδο συνεργασίας και διαβούλευσης μεταξύ της Αιγύπτου και της Ελλάδας στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας, τονίζοντας την επιθυμία του να ενισχυθεί έτι περαιτέρω η συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών.
Από την πλευρά του, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι η Αίγυπτος και η Ελλάδα μοιράζονται την ίδια άποψη αναφορικά σε μία σειρά από θέματα για τη διεθνή ειρήνη και τις προσπάθειες για ασφάλεια.
Στη συνάντηση των δύο υπουργών συμμετείχαν αξιωματούχοι των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών, καθώς και ο Έλληνας πρέσβης στο Κάιρο Μιχαήλ Χρήστος Διάμεσης και ο ακόλουθος Άμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο Πλοίαρχος ΠΝ Βασίλειος Τσούκας, καταλήγει το ρεπορτάζ της αιγυπτιακής εφημερίδας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
infiltr8or

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ