Οι πληγές στο κορμί της ελληνικής κοινωνίας είναι μεγάλες – Η πορεία δεν θα είναι ανέφελη, θα είναι αντιφατική

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BCB3EEC8-E812-4B56-82D6-07658C9E0C52“Το μεγάλο χαρτί για αυτή την κυβέρνηση είναι να δει τον ωφέλιμο χρόνο μετά τον Αύγουστο και τα αποτελέσματα που θα έχει αυτή η προσπάθεια που ολοκληρώνεται τον Αύγουστο. Με όπλο αυτά τα καλά αποτελέσματα προφανώς θα πρέπει να πάμε σε μια πολιτική με έντονο κοινωνικό πρόσημο. Αλλά όχι σε μια λογική να επιστρέψουμε σε καταστάσεις του παρελθόντος” δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

http://www.real.gr/audiofiles/675641.mp3
“Δεν είναι καινούργιο να ακούγονται φωνές που μιλάνε για νέες δεσμεύσεις, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν φωνές που λένε με απόλυτη σαφήνεια για το τέλος και για την επιτυχή έξοδο και την καθαρή έξοδο από το σημερινό πρόγραμμα. Θεωρώ ότι το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί μπορεί βάσιμα να μας οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι μιλάμε για μια καθαρή έξοδο ως προς τούτο, ως προς τη δυνατότητα της χώρας να δανείζεται με τις δικές της δυνάμεις, όπως οι άλλες ευρωπαϊκές οικονομίες, από τις αγορές. Οι δεσμεύσεις τις οποίες έχουμε αναλάβει από τις προηγούμενες αξιολογήσεις και αφορούν τα μετέπειτα χρόνια είναι γνωστές.
Με όπλο μας την καλή πορεία της οικονομίας και τη δυναμική της να θέσουμε κάποια στιγμή σε συζήτηση και αυτές τις δεσμεύσεις, στην κατεύθυνση της χαλάρωσης τους” ανέφερε.
“Σχεδόν βέβαιο ότι βγαίνουμε τον Αύγουστο από το πρόγραμμα και θα έχουμε ολοκληρώσει με αυτό που ονομάζεται υποχρεώσεις. Τα πράγματα δεν αλλάζουν από την μία μέρα στην άλλη. Οι πληγές στο κορμί της ελληνικής κοινωνίας είναι μεγάλες, δεν μπορούν να επουλωθούν από τη μια στιγμή στην άλλη, η πορεία δεν θα είναι ανέφελη, θα είναι αντιφατική, αλλά όλα δείχνουν ότι βελτιώνεται η κατάσταση” τόνισε.
“Η αντιπολίτευση είναι ευρωπαία αλά καρτ. Σε όλη την Ευρώπη έχουμε συστήματα απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές και θέλει να υπερασπίζεται το πιό παραμορφωτικό εκλογικό σύστημα που υπάρχει” ανέφερε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ