Θετικά λόγια της Λαγκάρντ για την Ελλάδα λίγο πριν από το κρίσιμο ραντεβού με Τσακαλώτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

A5F3682E-0727-4EC3-BE71-578FE1187D24Κρίσιμες συναντήσεις θα έχει τις επόμενες ώρες στην Ουάσιγκτον ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, με Λαγκάρντ, Ντράγκι, Μοσκοβισί, Σεντένο. Οι επαφές έχουν προγραμματιστεί στο περιθώριο της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ (20-21 Απριλίου 2018).

Η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο ραντεβού με τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών έκανε θετικές δηλώσεις για την πορεία της οικονομίας, ενώ παρέμβαση έκανε και ο ευρωπαίος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί.
 
Το πρόγραμμα των συναντήσεων του Ευκλείδη Τσακαλώτου
Παρασκευή 20 Απριλίου 2018
08:15 Pierre Moscovici, επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε.
09:00 Mario Centeno, πρόεδρος του Eurogroup.
09:40 Βruno Le Maire υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.
12:00 Mario Draghi πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Σάββατο 21 Απριλίου 2018
16:00 Christine Lagarde, γενική διευθύντρια του ΔΝΤ.
16:45 Poul Thomsen, διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ.
Λαγκάρντ: Οι αγορές δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα
Λίγες ώρες πριν από τη συνάντησή της με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο η επικεφαλής του ΔΝΤ, επέλεξε, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, να στείλει θετικό μήνυμα για την Ελλάδα λέγοντας ότι οι αγορές επικροτούν την ελληνική πρόοδο, κάτι που αποτυπώνεται στο κόστος δανεισμού της Ελλάδας.
 
Μοσκοβισί: H Ελλάδα χρειάζεται νέα συμφωνία μετά τον Αύγουστο
Παρέμβαση για την μεταμνημονιακή εποχή στην Ελλάδα έκανε λίγο πριν συναντήσει τον Έλληνα υπουργό οικονομικών και ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί, μιλώντας στο Peterson Institute of International Affairs στην Ουάσιγκτον.
Ο κ. Μοσκοβισί είπε ότι χρειάζεται νέα συμφωνία με τις κυβερνήσεις -πιστωτές της ευρωζώνης μετά την έξοδο από το πρόγραμμα διάσωσής της Ελλάδας στις 20 Αυγούστου, ώστε να διασφαλίσει ότι οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται και θα διατηρηθεί η δημοσιονομική πειθαρχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ