7/05/2021

Ο Αντώναρος «τελειώνει» τον Μητσοτάκη και αποκαλύπτει γιατί η ψαλίδα στις δημοσκοπήσεις κλείνει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ

img 0710 1Νέες “βόμβες” από τον Ευάγγελο Αντώναρο ο οποίος κατηγορεί την ηγεσία της ΝΔ για “φλυαρία χωρίς ουσία”. Μάλιστα ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος εξηγεί το κλείσιμο της ψαλίδας υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
Εκτός αυτού προχωρά σεβαρείς χαρακτηρισμούς κάνοντας λόγο για “φωστήρες” για ανθρώπους που “ούτε περίπτερο δεν έχουν μανατζάρει”.
Διαβάστε το κείμενο που ανέβασε στο Facebook:
Φλυαρία χωρίς αρχή μέση και τέλος.Και κυρίως: Χωρίς ουσία!
Οι φωστήρες της Νεας Δημοκρατίας μιλάνε αδιάκοπα — φυσικά με “ανωθεν” έμπνευση:
() Για αναπτυξιακά μοντέλα() Για ανταγωνιστικότητα () Για start-ups() Για μεταμνημονιακο σχεδιασμό ( χωρίς να αντιλαμβάνονται τι πολιτικό δώρο κάνουν στη κυβέρνηση)() Για μείωση φόρων στις επιχειρήσεις — αλλά όχι στους μισθωτούς.
Αυτά τους λένε όσοι δεν δούλεψαν ποτέ ουσιαστικά (όχι κατ’ απονομήν!) στη ζωή τους, καθηγητάδες που μόνο απο θεωρία σκαμπάζουν, δήθεν τεχνοκράτες που ούτε περιπτερο δεν έχουν μανατζάρει. Αυτά λένε κι οι ίδιοι.
Και μετα αναρωτιούνται γιατί κλείνει η ψαλίδα στις δημοσκοπήσεις — και που είσαι ακόμη!
Κλείνει γιατί ο κόσμος θέλει να μάθει
() τι θα γίνει με τους μισθούς και τις συντάξεις() ποιος θα νοιαστεί για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας() πως θα βελτιωθει το σύστημα δημόσιας υγείας() ποτε θα μειωθεί η ίδια συμμετοχή στα φάρμακα() τι μπορούν να περιμένουν πολύτεκνοι και τρίτεκνοι() πως θα βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ΑΜΕΑ() πως θα εξασφαλισθούν προγραμματα επιμόρφωσης() πως θα περιορισθούν σε ανεκτά επίπεδα οι ασφαλιστικές εισφορές() πως θα διασφαλιστεί η κατ’ οικον φροντίδα των ανήμπορων και απόρων συμπολιτών μας() πως θα επιδοτηθει το νοίκι φοιτητων από χαμηλόμισθες οικογενειες που φοιτούν μακρια τους
Αυτά κι άλλα πολλά νοιάζουν εμάς.Ειναι η δικιά μας ατζέντα.Ειναι τα καθημερινά προβλήματα του μέσου Ελληνα.Στα Γιαννιτσα και στη Μεγαλόπολη. Στην Ανάφη και στη Λευκάδα. Στο Διδυμότειχο και στην Αμφισσα.
Γι αυτό
Είμαστε εδώ.Είμαστε παντού.Ειμαστε πολλοί.Είμαστε ολο και πιο πολλοί.

Periodista.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ