«Δεν αντέχω, μη με πιέζεις άλλο» – Αγανάκτησε ο Μητσοτάκης με τον αποτυχημένο εκδότη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

cebacf85cf81ceb9ceb1cebacebfcf83 cebcceb7cf84cf83cebfcf84ceb1cebaceb7cf83 kiriakos mitsotakis cebacebfcf85cebbceb7cf83 kyriakos mhtsotakis 20Η αλήθεια είναι πως ο ήρωας της ιστορίας μας δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένος. Η βασική του ιδιότητα περιορίζεται στο να κολλάει σαν τσιμπούρι σε πρόσωπα των επιχειρήσεων και της πολιτικής ώστε να συνεχίζει να διαδραματίζει τον παρασιτικό του ρόλο. 

Έτσι κόλλησε σαν τσιμπούρι και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και οι συνεργάτες του (έχουν σπάσει τα τηλέφωνα για διαφήμιση) τον έχουν βοηθήσει μέχρι εκεί που δεν πάει, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Ο εκδότης πιέζει για ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια μιας και καταλαβαίνει πως αν ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει πρωθυπουργός (που όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνει) οι εκδοτικές – επιχειρηματικές του δραστηριότητες θα κινδυνεύσουν. Για τέτοια εξάρτηση πρόκειται.

Οι κακές γλώσσες λένε πως σε κάποια φάση ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγανάκτησε και του είπε: “Τι θές να κάνω, να βγω εγώ να πουλήσω την εφημερίδα σου;” για να ολοκληρώσει “Δεν αντέχω, μην με πιέζεις άλλο”.

Periodista.gr

infiltr8or

ΔΗΜΟΦΙΛΗ