Συνάντηση – φωτιά Καραμανλή – Μεϊμαράκη μετά την μαχαιριά Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9207

Φωτιά στα σενάρια μετά το τετ – α – τετ

Συνάντηση μίας ώρας είχαν χθες το πρωί ο Κώστας Καραμανλής και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην Παναγή Κυριακού. 

Αφορμή για το ωριαίο αυτό τετ α τετ ήταν η ονομαστική εορτή του Κώστα Καραμανλή. Τη Δευτέρα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν ένας από τους πάρα πολλούς που τηλεφώνησαν στον πρώην πρωθυπουργό για να του ευχηθούν και ζήτησε να συναντηθεί μαζί του για να τα πουν και διά ζώσης.

Το ραντεβού (που έβαλε φωτιά στα σενάρια) κλείστηκε αμέσως και παρά την εορταστική ατμόσφαιρα η συζήτηση μεταξύ Κώστα Καραμανλή και Βαγγέλη Μεϊμαράκη επικεντρώθηκε σε όλα τα ανοιχτά πολιτικά αλλά και εσωκομματικά ζητήματα της Ν.Δ.

Αν και καμία από τις δύο πλευρές δεν δίνει πληροφορίες για το ακριβές περιεχόμενο των συνομιλιών που είχαν οι δύο πρώην πρόεδροι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρέπει να θεωρείται παραπάνω από βέβαιο ότι όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας, πολλά από τα οποία ταλανίζουν και εσωκομματικά τη Ν.Δ., συζητήθηκαν αναλυτικά και σε βάθος.

Αυτό μαρτυρεί και η διάρκεια της συνάντησης. Οι κ. Καραμανλής και Μεϊμαράκης άλλωστε τα λένε τακτικά, καθώς η τελευταία συνάντησή τους έγινε πριν από περίπου δύο μήνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ