ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Παντρεμένο ζευγάρι με παιδιά πιάστηκε στο κρεβάτι με 13χρονο στην Κέρκυρα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kerk

Αποκαλύψεις που σοκάρουν στην Κέρκυρα! Ένας άντρας 45 ετών και η 40χρονη γυναίκα του πιάστηκαν στα πράσα στο κρεβάτι με ανήλικο 13χρονο αγόρι. Νωρίτερα, ο ανήλικος είχε ενημερώσει τη μητέρα του και εκείνη με τη σειρά της, την αστυνομία που προχώρησε σε συλλήψεις.

Κέρκυρα: Η ανήθικη πρόταση στον ανήλικο

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες, όταν το ζευγάρι έκανε την πρώτη ανήθικη πρόταση στο παιδί. Εκείνο σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε αρχικά αλλά στη συνέχεια το μετάνιωσε. Το ζευγάριτο μετέφερε πίσω στη μητέρα του αλλά το αντρόγυνο δεν έμεινε εκεί. Μετά από λίγες μέρες επανήλθε και ακολούθησε δεύτερη πρόταση για ομαδική συνεύρεση στο σπίτι του ζευγαριού στην Κέρκυρα.

Το 13χρονο παιδί αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα του. Της είπε όλα όσα είχαν προηγηθεί και εκείνη αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία, που έστησε επιχείρηση για να προχωρήσει σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με το corfutvnews που αποκάλυψε το θέμα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι των Κερκυραίων να συνουσιάζεται με τον 13χρονο. Οι δύο συλληφθέντες, Έλληνες που ζουν και εργάζονται στην Κέρκυρα, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες για την αποπλάνηση ανηλίκου.

Σοκαρισμένη η Κέρκυρα από τις αποκαλύψεις

Το ζευγάρι που πρωταγωνιστεί στην υπόθεση έχει παιδιά όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες. Αυτά αναμένεται να εξεταστούν για να διαπιστωθεί εάν έχουν κακοποιηθεί από τους γονείς τους. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να ξεσκεπάσει όλη την αλήθεια, σε μια υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα.

https://youtu.be/7m5QCo1INUo

Με πληροφορίες από ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

infiltr8or

ΔΗΜΟΦΙΛΗ