747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://youtu.be/gBTj2RSi9J4
Το 747 ΕΤΜΧ, στελεχωμένο με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, διαθέτοντας κατάλληλα μέσα και υλικά, έτοιμο για την εκπλήρωση της αποστολής του και πάντα στη διάθεση της Πατρίδας, στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς και της μέριμνας.

Ένα μικρό οπτικοακουστικό αφιέρωμα, στο οποίο αποτυπώνεται η ετοιμότητα και οι δυνατότητές του στην αντιμετώπιση καταστροφών.
#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy, #Προσφέρουμε, #WeOffer, #Μεριμνούμε, #WeCare.
Ειδικό Τάγμα Μηχανικού (747 ΕΤΜΧ)
Αποστολή του είναι η παροχή Γενικής Υποστήριξης Μηχανικού. Έχει τη δυνατότητα υλοποίησης σχεδίων εκτάκτων αναγκών, αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών, διάσωσης, κατασκευής έργων και αποκατάστασης ζημιών σε υποδομές– εγκαταστάσεις, συντήρησης – διατήρησης ανοικτών δρομολογίων, εκτέλεσης εργασιών πρόληψης καταστροφών (αντιπυρικές ζώνες, αντιπλημμυρικά έργα, κλπ).
Το Ειδικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΤΑΚ) αποτελεί οργανικό τμήμα του Τάγματος με αποστολή την αντιμετώπιση φυσικών – τεχνολογικών καταστροφών , την έρευνα, τη διάσωση και τον απεγκλωβισμό προσωπικού που κινδυνεύει. Το τμήμα μπορεί να ενεργεί αυτόνομα ή επικουρικά να συνδράμει το έργο των άλλων υπηρεσιών (στρατιωτικών-πολιτικών). Επανδρώνεται με νέες ειδικότητες ΕΠΟΠ, όπως Σκαπανείς – Διασώστες, Συνοδούς Σκύλων Διάσωσης, Σκαπανείς-Πυροσβέστες και Νοσοκόμους – Διασώστες. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε συνεργασία με άλλους φορείς (Ερυθρός Σταυρός, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Νοσοκομεία).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ