ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Η κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου πιστεύει ότι ο Κώστας Καραμανλής μας έβαλε στο μνημόνιο και στο Δ.Ν.Τ. Το λες και τίτλο τιμής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

img 8173Πριν από λίγο σε εκπομπή στο κόντρα, ο υπουργός του Παπανδρέου Γιάννης Μανιάτης είπε μαινόμενος ότι δεν μας έβαλε ο Παπανδρέου στο μνημόνιο αλλά οι φίλοι του Κώστα Καραμανλή! Δηλαδή ο… Μπαρόζο! Κοινώς, ως κλασσικός Πασόκος, όταν η πραγματικότητα διαφωνεί μαζί του, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Ξεχάσαμε τις αποκαλύψεις του ίδιου του Strauss-Kahn ο οποίος έδωσε στεγνά την μεθόδευση του Γιώργου Παπανδρέου η οποία είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί η πατρίδα αλλά να πλουτίσουν πολλοί και διάφοροι.

Στο ίδιο πάνελ λοιπόν ήταν και η περιβόητη κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η οποία δεν έβγαλε άχνα! Δεν ειπέ ούτε κουβέντα για να υπερασπιστεί τον πραγματικό ηγέτη της παράταξης. Άφησε τον Κώστα Καραμανλή να συκοφαντείται από τον κηπουρό του Γιώργου Παπανδρέου. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη. Βουτηγμένη όχι μόνο στην ποινική διαφθορά άλλα και την ηθική κατάπτωση.

Φυσικά αποτελεί τίτλο τιμής για τον Κώστα Καραμανλή να μην τον υπερασπίζεται η κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Μάλλον είναι προσβλητικό για έναν έντιμο έλληνα πολίτη να τον υπερασπίζεται η κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *