Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του olympia για τους ψευτο-Μακεδονομάχους δια στόματος Νίκου Κοτζιά-Τους προειδοποίησε ότι θα αποκαλύψει έγγραφα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

subscribe https://tinyurl.com/hellenicnewsfeed

Ελληνικές κυβερνήσεις είχαν αποδεχτεί το όνομα Μακεδονία Σκόπια

https://www.youtube.com/watch?v=Qx41F-jxWHE&feature=youtu.be

Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 2, 2018

Αρκετά κύριε Σαμαρά ανεχθήκαμε όλοι την δική σας σιωπή και τις αθλιότητες των τρολ που με το αζημίωτο σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Έρχεται η ώρα που θα αποδειχθεί ο ρόλος σας για το πως τα Σκόπια ονομάστηκαν Μακεδονία επί πρωθυπουργίας Κώστα Μητσοτάκη με υπουργό εξωτερικών εσάς.

Φυσικά τα στοιχεία θα έρθουν από εκεί που πρέπει και την ώρα που πρέπει. Ως πρώτη δόση όμως σας σερβίρουμε το εξής κρύο πιάτο. Δηλαδή τα έργα και τις ημέρες σας ως προς την επιτροπή Μπαντερντέρ.Θυμάστε κύριε Σαμαρά τι ήταν η επιτροπή Μπαντεντέρ; Σαφώς και θυμάστε. Ήταν η επιτροπή που όταν διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία, δημιουργήθηκε από την Ευρωπαΐκή Επιτροπή για να κρίνει αν και κατά πόσον τα Σκόπια πληρούσαν τις προϋποθέσεις για να γίνουν κράτος και με ποιο όνομα. Τότε λοιπόν εσείς, με τους άθλιους χειρισμούς σας, αφήσατε την Ελλάδα να μην εκπροσωπείται στην επιτροπή Μπαντεντέρ. Σας είχαν διαμηνύσει τότε από πλευράς της Ευρωπαΐκής Επιτροπής ότι η Ελλάδα μπορούσε και έπρεπε να συμμετάσχει για να εκφράσει τις απόψεις της. Είχαν θέσει όμως όρο, λόγω της δικαστικής ιδιότητας του Μπαντεντέρ, να μετέχει σε αυτή την επιτροπή ο τότε πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Βασίλης Μποτόπουλος. Έπειδή όμως δεν σας άρεσε ο πολιτικός προσανατολισμός του Μποτόπουλου προτιμήσατε να μην συμμετέχει έλληνας σε αυτή την επιτροπή!

Άρα η Ελλάδα έμεινε άφωνη σε αυτή την επιτροπή, την ώρα που η επιτροπή αυτή αποφάσιζε για την τύχη των Σκοπίων και για το όνομά τους. Όταν καταλάβατε την γκάφα ή το έγκλημα σας αρχίσατε να το ρίχνετε στο τσάμικο και να παριστάνετε τον Μακεδονομάχο απέναντι στον Κώστα Μητσοτάκη, επειδή αντιλαμβανόσασταν πολύ καλά ότι δεν μπορούσατε πια ως υπουργός εξωτερικών να διαχειριστείτε αυτό το ολέθριο λάθος η έγκλημα.

Από τότε αρχίσατε λοιπόν να ψάχνετε σε ποιούς θα ρίξετε τις ευθύνες. Τέρμα τα δίφραγκα – και τα δίφραγκα ξέρετε που παραπέμπουν στην συνέχεια, και δεν ήταν μόνο δίφραγκα – κύριε Σαμαρά. Το ότι η Ελλάδα έμεινε ανυπεράσπιστη στην πιο κρίσιμη στιγμή και χάρισε ουσιαστικά το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια οφείλεται αποκλειστικά σε εσάς. Περιμένετε και θα δείτε κι άλλα πολλά. Ας τολμήσουν τα τρολ σας να αμφισβητήσουν έστω και μία γραμμή από τα όσα γράφει το Ολυμπία. Βεβαίως έρχονται και ακόμη χειρότερα γεια σας. Τα ξέρετε και γι’ αυτό κρύβεστε πίσω από τρολ. Άλλωστε σε όλη σας την πολιτική διαδρομή είσαστε «πολεμιστής στην σκιά». Γιατί ποτέ δεν μπορέσετε να δείτε την αλήθεια κατάματα.

Να θυμάστε κύριε Σαμαρά ότι ιστορία του τόπου θα σας καταγράψει ως απλό πολιτευτή Μεσσηνίας. Ούτε καν ως βουλευτή.

ΥΓ. Και να θυμάστε κύριε Σαμαρά γιατί σας λέμε να μην τολμήσετε να αμφισβητήσετε τα στοιχεία του Ολυμπία. Μπορεί να έχει πεθάνει ο Ευπατρίδης πρέσβης και τέως υπουργός εξωτερικών Γεώργιος Παπούλιας, αλλά επειδή είχε φιλότιμο και σεβόταν τον τόπο – πράγμα που δε συμβαίνει με εσάς – έχει αφήσει όλα τα στοιχεία που σας Αφορούν για το σκοπιανό εκεί που πρέπει. Και αυτά είναι πραγματικά ράμματα για τη γούνα σας. Διότι μπορεί να είστε χοντρόπετσος αλλά τα ράμματα για τη γούνα σας διαπερνούν την πολιτική προβιά σας.

Η συνέχεια επί της οθόνης κύριε Σαμαρά, όπως λέγανε στις παλιές ταινίες, που φυσικά εσείς τις βλέπατε στην Αθήνα και όχι στην Καλαμάτα που την γνωρίσατε μόνο ως υποψήφιος βουλευτής.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑ,ΣΚΟΠΙΑ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ,ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ,ERGA OMNES,ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ,ΦΥΡΟΜ,FYROM,FORMER YUGOSLAV REPUBLIC OF MACEDONIA,ΠΓΔΜ,ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ,ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ