ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 6564Την παραπάνω φωτογραφία  την ανέβασε στο προφίλ του στο τουίτερ στις 3 Ιουνίου, ο δήμαρχος Μύκης κ. Τζεμίλ Καμπζά.  Είναι από την κηδεία του κ. Ερόλ Κασίφογλου-πρώην Γενικού Προέδρου του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας.

Ο σύλλογος αυτός είναι γνωστό πως στηρίζεται  ποικιλοτρόπως (..) από το τουρκικό κράτος για να διεξάγει τα αλυτρωτικά σε βάρος της πατρίδας μας ¨καθήκοντα¨ του. Σε όλα του τα γραφεία και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει, αναρτά πάντα δίπλα στην τουρκική και την σημαία της ¨ανεξάρτητης δυτικής Θράκης¨.  Τον επί χρόνια λοιπόν πρόεδρο σε αυτόν τον σύλλογο, τίμησε με την παρουσία του στην κηδεία του ο κ. Καμπζά, ενώ στην ανάρτηση του ο Έλληνας πολίτης-δήμαρχος Μύκης τον αποκαλεί ¨μεγάλο αδερφό¨.

Υπάρχει κάτι άλλο όμως που θέλουμε να επισημάνουμε. Όταν πριν από κάποιο διάστημα στο πομακοχώρι Γλαύκη έγινε η κηδεία ενός Γλαυκιώτη στρατιώτη, υπήρξαν κάποια παρατράγουδα.

Οι κ. Μέτε (ψευδομουφτής Ξάνθης) και Αζίζογλου έκαναν μήνυση στην κ.Ούτση (ΑΝΕΛ Ξάνθης)  και κάποιοι κατέθεσαν πως στις κηδείες μουσουλμάνων βάσει της θρησκείας δεν τοποθετείται καμία σημαία πάνω στο καλυμμένο με πράσινο κάλυμμα φέρετρο και για αυτό δεν έπρεπε να μπει η ελληνική σημαία που είχε τοποθετηθεί εκεί λόγω της ιδιότητας του θανόντος  ως στρατιώτη.

Εμείς όμως στην φωτογραφία που ανάρτησε ο κ. δήμαρχος από την κηδεία του Κασίφογλου στην Τουρκία, βλέπουμε δύο σημαίες ! Μια της Τουρκίας και μία της ¨ανεξάρτητης δυτικής Θράκης¨.

Ρωτάμε λοιπόν αυτόν που κατέθεσε έτσι;

Είναι άλλη η θρησκεία στην Τουρκία ;

Έλεγε ψέματα στην κατάθεση;

Μήπως  έχει κάποιο θέμα με την ελληνική σημαία;

Πάντως αν γράψετε στο google-εικόνες την φράση sehit cenazesi  (κηδεία μάρτυρα) θα σας βγάλει την εξής εικόνα :


http://tourkikanea.gr/2018/06/outsi-3/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ