Καρωνης: Κάηκε η αποθήκη του επιχειρηματία που έδινε τα δωρα στις τηλεοπτικές εκπομπές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4B136DB6-481D-483E-A879-96601A561304Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κάνει λόγο για ζημιά που πλησιάζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ

Αποθήκη της γνωστής εταιρείας, ηλεκτρικών ειδών «Καρώνης», είναι, το κτίριο που τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Τρίτης στο Περιστέρι.
 

Κατερρευσε ο Καρωνης στον αέρα του Εψιλον: «Καταστράφηκα, δεν πρόλαβα να ασφαλίσω το κτίριο»


Συγκεκριμένα η φωτιά, η οποία τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο πριν τις 8:30, εκδηλώθηκε στην αποθήκη της γνωστής επιχείρησης που βρίσκεται επί της οδού Στυλιανού Γονατά 16.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική η καταστροφή στο ισόγειο του κτηρίου είναι πλήρης ενώ αντίθετα δεν επεκτάθηκε ούτε στο υπόγειο του κτίσματος ούτε σε διπλανό κτήριο της ίδιας επιχείρησης.
«Ήμουν στο σπίτι μου και κοιμόμουν. Δεν έδωσα σημασία στο πρώτο χτύπημα. Το κτίριο δεν είναι ασφαλισμένο. Έχει καταστραφεί όλο το κτίριο. Έχει πυρασφάλεια, αλλά δεν λειτούργησε», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Νίκος Καρώνης.
https://m.youtube.com/watch?v=-gTsUrygkc4
Ο κ. Καρώνης κάνει λόγο για ζημιά που πλησιάζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.
Η εταιρεία, ξεκίνησε το 1965 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα.
Σήμερα λειτουργεί σε ιδιόκτητο κατάστημα 3.000 τ.μ. με ιδιόκτητη αποθήκη 3.000 τ.μ. και απασχολεί πάνω από 32 εργαζομένους.
Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρικών συσκευών, μικροσυσκευών, τηλεοράσεων, κλιματιστικών και ηλεκτρικών ειδών β’ διαλογής.
Ευρύτερα γνωστή έγινε από τα δώρα που προσφέρει, μέσω τηλεοπτικών εκπομπών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ