Στους αποτυχημένους της φετινής συνόδου της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ κατέταξαν τον Μητσοτακη! Τους απογοήτευσε όλους με την ανικανότητα του να εξελιχθεί στην Ελληνική πολιτική σκηνή!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

mitsotakis_kyriakosΤην πλήρη απογοήτευση γνώρισε στη φετινή σύνοδο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ο Μητσοτακης!
Οι συνεχείς γκαφες του και η ανικανότητα του να παρουσιάσει μια προοπτική νίκης για το κομμα που ηγείται (αλλα και του γεγονότος οτι άλλοι (λέγε με Σαμαρα και Γεωργιαδη) κινούν στην πραγματικότητα τα νήματα στη ΝΔ), στους συνδαιτημόνες του είχε σαν αποτέλεσμα να τον κατατάξουν στους πλέον αποτυχημένους της φετινής σεζόν με τα αρνητικά σχόλια για την παρουσία του στη σύνοδο να κυριαρχούν.
Χαρακτηριστικο της θλιβερής εικόνας που παρουσίασε ειναι οτι ενώ ειναι αρχή της λέσχης να μην κυκλοφορούν δημόσια πληροφορίες για το τι συνέβη τις ημέρες της συνόδου της για τον Μητσοτακη κυκλοφόρησαν δημόσια πικρόχολα σχόλια για την ανικανότητα του οπως συνηθίζεται  σε καθε σύνοδο για αυτούς που η λέσχη θεωρεί πλέον άχρηστους για τους σκοπούς της και τους πετάει στην δημόσια αρένα. Με δυο λόγια τον ξεφτίλισαν οσο μπορούσαν πάντα με το γάντι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ