ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ Ε.Δ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

   

Μετά την «στημένη» σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, στον Έβρο από τους Τούρκους, αποκαλύφθηκε ότι αυτό έγινε, προκειμένου να πιέσουν την ανταλλαγή τους, με τους 8 δικούς τους στρατιωτικούς, που ζήτησαν άσυλο από τις ελληνικές Αρχές.

Αυτή είναι μία εξήγηση που «στέκεται», καθότι την στήριξαν από την αρχή, τόσο ο ίδιος ό «σουλτάνος» Ερντογάν, όσο και υψηλόβαθμα στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης.

Υπάρχει και μια άλλη, «τραβηγμένη» κάπως, εξήγηση, που μπορεί να μην την ομολογούν, καθότι τους εκθέτει και τους εξευτελίζει παγκοσμίως, μιας και συμβαίνει να είναι κατά βάθος, μικρόψυχοι και φοβητσιάρηδες, μέχρι αφάνταστου σημείου και γι’ αυτό και προσπαθούν επιμελώς να την κρύψουν, «πουλώντας» μας νταηλίκια…

Είναι λοιπόν, εκτός των άλλων, περιχαρείς, διότι «κατάφεραν» να μειώσουν τον αριθμό των μόνιμων στρατιωτικών της χώρας μας, κατά δύο, πολύ σημαντικά γι αυτούς, άτομα, τα οποία κρατούν παράνομα, χωρίς κατηγορία και με εντελώς παιδιάστικα επιχειρήματα όπως π.χ. ότι δεν έχουν μόνιμη κατοικία, εντός του τουρκικού εδάφους, ή ότι εξετάζουν ξανά και ξανά τα λογισμικά των κινητών τους τηλεφώνων και άλλα τέτοια παραμύθια.

Και οι πάνοπλοι, οι θαρραλέοι, και άριστα εκπαιδευμένοι, Τούρκοι, αυτοί που διαθέτουν πολλαπλάσιο στρατιωτικό υλικό και έμψυχο δυναμικό, δείχνουν να φοβούνται πολύ να αφήσουν τους δύο δικούς μας στρατιωτικούς ελεύθερους, λες και αν τους επιστρέψουν στην Ελλάδα, θα θεωρηθούν ότι υπέκυψαν, ή ότι θα ανατραπεί η δική τους υπεροπλία.

Κι όμως αυτό δείχνει ότι φοβούνται στη πραγματικότητα και τούτο διότι γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ο κάθε Έλληνας αξιωματικός και υπαξιωματικός, αντιστοιχεί με 5 από τους δικούς τους, τουλάχιστον και τους περιφέρουν στα δικαστήρια και στις φυλακές, κάτω από δρακόντια μέτρα και προσωπικό, που δείχνουν ακριβώς το φόβο τους και την αξία των Ελλήνων κρατούμενων. Αισθάνονται ως να συνέλαβαν τον ΥΕΘΑ αντίπαλης χώρας.

Και έχουν δίκαιο να αισθάνονται έτσι, διότι παρά τα όσα «ιστορικά ανέκδοτα», μας λένε κατά καιρούς, για να εντυπωσιάσουν, γνωρίζουν πολύ καλά την πραγματική Ιστορία και

τους αγώνες, μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων και ξέρουν πόσες πανωλεθρίες έπαθαν από τους πάντα λίγους Έλληνες αντιπάλους τους, ενώ αυτοί ήταν πάντα πολλαπλάσιοί των.

Επομένως, ο φόβος τους για τους Έλληνες, πέρασε στο DNA τους και δεν ξεπερνιέται και όπως φαίνεται, θα το χρησιμοποιήσουν σαν ανδραγάθημα του στρατού τους, που με «άνωθεν» εντολή, έστησαν την ενέδρα τους 8-10 στελέχη των τουρκικών Ε.Δ., για να συλλάβουν δύο (2) Έλληνες στρατιωτικούς, επαληθεύοντας τους φόβους τους για εμάς.

Μπορεί, όπως έγραψα, να ακούγονται για πολλούς κάπως τραβηγμένα, όλα όσα γράφω για τους Τούρκους, γενικότερα και την συμπεριφορά τους απέναντι στους δύο ομήρους πλέον, απαχθέντες Έλληνες στρατιωτικούς αλλά κάπου εκεί κοντά είναι και η αλήθεια.

Μόνον η άμεση απελευθέρωσή τους, θα καταδείξει ότι κάνω λάθος στα γραφόμενά μου.

Εμπρός Τούρκοι, πολιτικοί και στρατιωτικοί, αποδείξτε το λάθος και απελευθερώστε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και θα πάρω πίσω τις κατηγορίες μου εναντίον σας, αλλά όχι και την ίδια την Ιστορία…

 ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ