11/04/2021

Να γιατί λοιπόν το σύστημα Μητσοτάκη ζητούσε από όλα τα μέσα να εξαφανίσουν την ομιλία της Κατερίνας Μάρκου στη Βουλή…

image 7511

Το είχε ομολογήσει στη Βουλή κατά την ομιλία της η Κατερίνα Μάρκου, βουλευτής του Μητσοτάκη πλέον, και προκάλεσε την οργή των “παλιών” και έπειτα ολόκληρου του συστήματος Μητσοτάκη, που ζητούσε από όλα τα μέσα να εξαφανίσουν την ομιλία της!

Επιμένει ο δημοσιογράφος της FAZ ότι ο Μητσοτάκης έχει δεσμευθεί ότι δεν θα ακυρώσει μία συμφωνία με τα Σκόπια!! Δικαιώση της Κ. Μάρκου…

Επιμένει ο ανταποκριτής της γερμανικής εφημερίδας FAZ στην Αθήνα και στην ‘Άγκυρα Μίκαελ Μάρτενς, στις πληροφορίες του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευθεί ότι αν γίνει πρωθυπουργός «δεν θα ακυρώσει μία συμφωνία στο ονοματολογικό», με τα Σκόπια, καθώς και ότι στην όποια συμφωνία θα «πρέπει να επιδείξει αντιπαλότητα, προκειμένου να μην χάσει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματός του».
https://www.youtube.com/watch?v=Zuls0rSMAcg
Με ανάρτησή του στο Twitter, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΝΔ, με την οποία διέψευδε κατηγορηματικά το δημοσίευμα της FAZ, ο Γερμανός δημοσιογράφος επίμενει για την ακρίβεια του ρεπορτάζ του.
Συγκεκριμένα, ο Μίκαελ Μάρτενς γράφει:
«Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ λέει ότι η αναφορά στην FAZ ότι ο #Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι δεν θα πάρει πίσω τη συμφωνία με την πΓΔΜ ως πρωθυπουργός ήταν «εντελώς λανθασμένη». Εγώ υποστηρίζω πως 2 πηγές από το Βερολίνο μου ανέφεραν ότι ο Μητσοτάκης είπε ακριβώς αυτό: Είναι εντάξει με μία συμφωνία αλλά πρέπει να κάνει θόρυβο για να κρατήσει ενωμένη τη ΝΔ».
Είναι βέβαιο ότι η ανάρτηση αυτή του Γερμανού δημοσιογράφου θα προκαλέσει νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
Δείτε την ανάρτηση στο Twitter του ανταποκριτή της γερμανικής εφημερίδας FAZ κ. Μίκαελ Μάρτενς:
image 7521

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ