ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ! Αντιπρόεδρος ΝΔ "Σαν κυβέρνηση δεν θα αναιρέσουμε την συμφωνία στις Πρέσπες"-Νεα επιβεβαίωση της FAZ μετά την Μάρκου στην Βουλή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

subscribe https://tinyurl.com/hellenicnewsfeed
https://www.youtube.com/watch?v=CVciHQcb8p4&feature=youtu.be
Η FAZ αποκάλυψε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συμφωνήσει να κυρώσει την συμφωνία που υπεγράφη στις Πρέσπες, αλλά προσπάθησε να ρίξει το βάρος στους ΑΝΕΛ (που θα την καταψηφίσουν) ώστε να μην διαλυθεί η ΝΔ.
Η ΝΔ διέψευσε το Δημοσίευμα.
Το επιβεβαιώνει όμως η ομιλία της Μάρκου που προηγήθηκε του δημοσιεύματος (εκτός αν είναι μάντης) και το επιβεβαίωσε χθες και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στον Βασίλη Σκουρή στο ΡΑΔΙΟ 247
Τι δεν σου λέει η προπαγάνδα;
Σύμφωνα με το καταστατικό του ΝΑΤΟ για να μπει μια χώρα πρέπει να συμφωνήσουν όλα τα μέρη ομόφωνα.
Στο προσύμφωνο (που θα καταψηφίσουν οι ΑΝΕΛ αν έρθει στην Βουλή και χρειάζεται και πλειοψηφία 180 ψήφων για να περάσει) γράφει ότι αν δε συμφωνήσει η Ελληνική Βουλή ανακαλείται κάθε πρόσκληση για ΝΑΤΟ και ΕΕ κι αυτό είναι το νομικό όπλο της Ελλάδας και για μελλοντικές αλλαγές διαθέσεων των Σκοπίων.
Το πρόβλημα λοιπον δεν είναι νομικό. Ειναι ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΑΜΑΡΑΣ δεν μπορούν να πουν όχι, γιατί όπως απέδειξε χθες ο Νίκος Κοτζιάς με έγγραφα έχουν ήδη συμφωνήσει να πουν ΝΑΙ!
Μένουν μόνο οι ΑΝΕΛ εμποδιο. Κατάλαβες γιατι “καίγονταν” να τους πετάξουν εκτός χθες;
“Κάναμε ό,τι μπορέσαμε για να αποτρέψουμε αυτή τη συμφωνία. Από την ώρα που πήγαμε στο Βόρεια Μακεδονία με σκέτο μακεδονική γλώσσα και σκέτο μακεδονική εθνότητα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην κυρωθεί από την ελληνική βουλή. Αλλά όσο περνά ο καιρός δημιουργούνται ολοένα και περισσότερα τετελεσμένα και γίνεται όλο και πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα”.
Την απάντηση αυτή στην ερώτηση αν η Νέα Δημοκρατία θα επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία για το Σκοπιανό έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Β. Σκουρή και Α. Σπανού.
Σε σχέση με την επίθεση που δέχθηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος από τον Α. Σαμαρά δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο λέγοντας: “Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν καθηγητής μου στη Νομική και ο Σαμαράς ήταν πρωθυπουργός μου. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο λόγω της ειδικής σχέσης που έχω και με τους δύο”.
Κατά τα άλλα, τόνισε ότι “δεν τίθεται θέμα προσχώρησης του Δ. Καμμένου στην ΝΔ. Δεν εκφράζομαι από τις απόψεις του. Μας ενδιαφέρει να πάρουμε τους ανθρώπους που εγκατέλειψαν την ΝΔ χωρίς να εγκαταλείψουμε εμείς τις θέσεις μας”.
Άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι “ο κ. Τσίπρας αναγνώρισε ότι είχε αυταπάτες, τώρα ξαναβλέπει το δημοψήφισμα, μπορεί αργότερα να μετανιώσει και για το σκοπιανό. Πόσο ακόμη θα τον πληρώσουμε;”
Σε σχέση με τον κ. Κασαπίδη που μίλησε για εσχάτη προδοσία είπε ότι αν πάει στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής θα πρέπει να πάει και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Γκαρά.
Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη, έκανε άλλωστε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το Σκοπιανό:
«Ο κ. Τσίπρας δηλώνει μετανιωμένος για το δημοψήφισμα του 2015. Άργησε πολύ να καταλάβει ότι οι αποφάσεις του δίχασαν τους Έλληνες, κόστισαν στη χώρα 100 δισ. ευρώ, και δύο αχρείαστα μνημόνια.
Χθες υπέγραψε μία εθνικά επιζήμια συμφωνία με τα Σκόπια περιφρονώντας τις ευαισθησίες των Ελλήνων. Είναι ικανός σε τρία χρόνια να μας πει ότι μετάνιωσε και για αυτήν. Ως πότε θα πληρώνουμε τις καθυστερημένες συγγνώμες του;
ΠΡΕΣΠΕΣ,ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ,ΜΟΜΦΗ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ,MACEDONIA,ΣΚΟΠΙΑ,ΝΔ,FAZ,

ΔΗΜΟΦΙΛΗ