ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ από τον Μίχαλο: "Ο Αυγενάκης έσπρωξε την φωτογραφία και το κείμενο #FAKEnews που έγραψε ο ίδιος στην εφημερίδα του Εφοπλιστή"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ

Στην δικαιοσύνη θα σύρει τον πολιτικούς συκοφάντες  ο σοβαρός και έντιμος Μίχαλος

https://www.youtube.com/watch?v=yyF-RdrA1LA
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΔΩ Για μια #FAKEnews φωτογραφία (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που αλλου;) διεγράφη ο Μίχαλος! Οι οπαδοί του Σώρρα είναι πιο έξυπνοι από τον Μητσοτακη
Στην απόφαση διαγραφής του από τη ΝΔ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
«Εγώ υπηρετούσα, υπηρετώ και θα συνεχίσω να υπηρετώ τον επιμελητηριακό θεσμό, άλλωστε το έχω αποδείξει 12 συναπτά χρόνια, εκλέγομαι από το 2006 στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και από το 2012 εκλεγμένος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μίχαλος και σημείωσε:
«Το γεγονός ότι έγινε αυτή η διαγραφή με τέτοιο αντιδημοκρατικό τρόπο αφήνει πάρα πολλά ερωτηματικά. Διότι, σε τελευταία ανάλυση δεν λαμβάνουν υπόψη τους τον θεσμικό ρόλο που έχουν τα επιμελητήρια. Έλεγα και θα λέω ‘όχι’ στις πρόωρες εκλογές. Το έκανα σε όλες τις κυβερνήσεις που έχουν υπηρετήσει από το 2006».
Στο ερώτημα εάν η διαγραφή του συνδέεται με όσα ακούγονται ότι μετέχει σε διεργασίες δημιουργίας άλλου κόμματος απάντησε: «Όλο αυτό δημιουργήθηκε από μία φωτογραφία, εμού και του υπουργού του κ. Παππά, που είχαμε συναντηθεί καθαρά για υπηρεσιακούς λόγους… Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου έχει υποχρέωση να είναι σε επαφή με την εκάστοτε κυβέρνηση και τους υπουργούς, αλλιώς πώς θα μπορέσει να περάσει τις όποιες θέσεις; Αυτή η φωτογραφία βρέθηκε στα χέρια του κ. Αυγενάκη. Ο κ. Αυγενάκης την προώθησε με κείμενο το οποίο έγραψε ο ίδιος, αυτό το ευφάνταστο σενάριο, ότι δήθεν στρατολογούμαι για να δημιουργήσω ένα κεντροδεξιό κόμμα, το οποίο θα υφαρπάξει ψήφους… Ο Μίχαλος έχει πει επανειλημμένως, βεβαίως και δεν κάνει κανένα κόμμα, είναι κομμάτι της ΝΔ, είναι άνθρωπος της κοινωνικής δεξιάς και θα παραμείνω πάντοτε στις θέσεις τις οποίες πρεσβεύω».
«Πέραν του Μίχαλου θέλουν να εμπλέξουν και άλλους. Ακούω σενάρια ότι δήθεν ιδρύω κόμμα με την βοήθεια του Κώστα Καραμανλή και μπλέκουν και το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Να προσέξουν καλά όλοι αυτοί οι οποίοι λένε αυτές τις βλακείες. Σε περίπτωση που εμπλέξουν ένα από τα δύο άτομα, και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που είναι ο θεσμός της Δημοκρατίας, να περιμένουν ότι θα χρησιμοποιήσω μη οικείους τρόπους για την αντιμετώπιση τους».
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ,ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ,ΔΙΑΓΡΑΦΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ