Νέοι επιχειρηματίες δίπλα στους συνανθρώπους μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9903Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά που έδειξαν χιλιάδες άνθρωποι και επιχειρήσεις στους συμπολίτες μας που είδαν περιουσίες, φίλους και οικογένειες να χάνονται, είναι δεδομένη. Οι αφανείς ήρωες όπως πάντα οι πυροσβέστες, οι εθελοντές και άλλοι πολλοί. Πέρα από την συνεισφορά μεγάλων εταιριών, δίπλα στους συνανθρώπους μας στάθηκαν και εκατοντάδες άλλοι. Μία από αυτούς είναι και η εταιρεία «Γένεσις Μεσογειακά Προϊόντα» που από την πρώτη στιγμή προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και αναψυκτικά.
 
Ποιά είναι η “Γένεσις Μεσογειακά Προϊόντα”
 
Μέσα στην κρίση με χιλιάδες νέους να φεύγουν στο εξωτερικό, υπάρχουν και αυτοί που παραμένουν στη χώρα τους και προσπαθούν. “Η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες έλεγαν στην Αμερική, και αυτό φαίνεται πως ισχύει σε μία σειρά επιχειρήσεων και τη νέα γενιά ανθρώπων που τις δημιουργούν και τις διευθύνουν. Μία τέτοια εταιρία είναι η Genesis Mediterranean Products του Λεωνίδα Μπασάτη και του Χρήστου Πετσίνη. Και οι δύο δοκιμασμένοι στον ιδιωτικό τομέα και μόλις 29 ετών αποφάσισαν να συνεταιριστούν προκειμένου να δημιουργήσουν μια εταιρεία η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει την επόμενη γενιά στην αγορά.. 
 
Σήμερα πέραν της Γένεσις διοικούν και είναι μέτοχοι της Modello Group, συνεργάζονται με την Green Cola, την Kafea Terra (illy, Dimello, Kolln), το Ρόδι Ζωή, και πολλές άλλες μεγάλες εταιρίες ως αντιπρόσωποι στην Αττική και άλλους νομούς. Διαθέτουν πάνω από 3.000 τελικά σημεία πώλησης και συνεχώς επεκτείνονται, ενώ η λίστα των προϊόντων τους συνεχώς διευρύνεται, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ