Το ποντίκι που βρυχάται και το παρελθόν που θέλει να σβήσει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8794Ένας «γίγαντας» με μυαλό νάνου!

Τα ρετάλια που όταν μείνουν στα αζήτητα ξερνούν οχετούς εμπάθειας και λάσπης

Ο αείμνηστος Αντρέας του έδωσε (για κάποιο λόγο που ουδείς έμαθε) το δαχτυλίδι της διαδοχής.

Το πέταξε στους οχετούς, εκεί από όπου ανασύρει τους κατά καιρούς λόγους του, όταν έχασε απ’ τον «κύριο Τίποτα», όπως ο ίδιος τον είχε χαρακτηρίσει.

Αργότερα τον αποκάλεσε δωρολήπτη. Κι ο αείμνηστος είπε πως έχει να κάνει με ένα «γίγαντα» με μυαλό νάνου!

Σε μια κρίση μεγαλομανίας, εκεί στις αρχές του ’94 αποκάλεσε τη Γερμανία «γίγαντα με πήλινα πόδια».

Στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο τότε Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Κίνκελ του πέταξε κατάμουτρα ότι απαιτεί τη δημόσια συγγνώμη του, μπροστά σε όλους τους ομολόγους τους της (τότε) ΕΟΚ!

Γύρισε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και το είπε του αειμνήστου.

«Κάνε ό,τι νομίζεις», πήρε την απάντηση απ’ τον πρωθυπουργό του, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά διπλωματία και απεχθάνονταν τους ηλίθιους κουτσαβακισμούς.

Το πήρε το μήνυμα ο απύλωτος!

Το βράδυ, στο δείπνο των ΥΠΕΞ, ξέπνοος, ταπεινωμένος, ένα γελοίο «ποντίκι που βρυχάται», ζήτησε συγγνώμη απ’ τον Γερμανό.

Επέστρεψε, σε έσχατη ταπείνωση στο ξενοδοχείο.

Αν οι τοίχοι του δωματίου όπου διέμενε δεν γέμιζαν αίματα από ρινορραγία, θα έφευγε από εγκεφαλικό, είπαν οι γιατροί που κλήθηκαν εσπευσμένα…

Για να εκδικηθεί τον αείμνηστο έγινε συνωμότης, με την ομάδα των τεσσάρων, έκανε καριέρα στο Σημιτιστάν και τερμάτισε μαζί με τον ΓΑΠ, ο οποίος για να τον ανταμείψει για το εις βάρος του πατέρα του μίσος τον έκανε νούμερο δύο στην κυβέρνησή του!

Από όταν η ενεργός πολιτική τον ξέρασε, διακρίνεται περιφερόμενος και εξαπολύων οχετούς εις βάρος όσων το σύστημα της διαπλοκής πολεμά.

Απύλωτος, φιλοξενούμενος κατά καιρούς στα ΜΜΕ της διαπλοκής, εκτελών συμβόλαια των υψηλών δωμάτων του άγους της πατρίδας.

Θλιβερός, απαξιωμένος, έρπων και βαυκαλιζόμενος ότι… πετά!

Ως… μεγάλος τραγουδιστής!

Μόνο που δεν είναι αηδόνι, καρακάξα και κουρούνα είναι!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ