Συγκλονιστική αποκάλυψη από το «Καρφί» για τον ρόλο του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 0027Η ιστορική και έγκριτη εφημερίδα “το καρφί”, αποκάλυψε τον ρόλο του Δημήτρη Αβραμόπουλου, επίσης ιστορικού και έγκριτου πολιτικού, στην υπόθεση της απελευθέρωσης των δύο ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία.

Όπως τονίζει η εφημερίδα, η παρέμβαση Αβραμόπουλου ήταν αθόρυβη και ότι ο ίδιος συνδέεται με πολύχρονη φιλία με τον Ερντογάν.

Αυτό θα πει πλήρες και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Όντως, η παρέμβαση Αβραμόπουλου ήταν αθόρυβη. Ήταν μάλιστα τόσο αθόρυβη, που εκτός από τον Ερντογάν πραγματικά απορούμε πως την άκουσε και το καρφί. Μιλάμε για πραγματικό requiem.

Όσο για την στενή φιλία που συνδέει το Δημήτρη Αβραμόπουλο με τον Ερντογάν, αυτό επιβεβαιώνεται και από την αποκάλυψη του Olympia, ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Ελλάδα ο τούρκος πρόεδρος αφιέρωσε 90 ολόκληρα δευτερόλεπτα, μιλάμε για ενάμιση λεπτό δηλαδή, καθώς έβγαινε από το ασανσέρ στο λόμπι της μεγάλης Βρετανίας, ώστε να μιλήσει με τον φίλο ευρωπαίο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο. Εάν αυτό δεν είναι έλλειψη πραγματικής φιλίας, τότε απορούμε τι θα μπορούσε να είναι.

Τρολοκράτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ