Το κόλπο της Μέγκαν και της Κέιτ για να μην σηκώνονται από τον αέρα οι φούστες τους στις δημόσιες εμφανίσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

80EF559A-E6DC-4C86-87CF-A9268EE4ED56H σκηνή που θα σας περιγράψουμε παρακάτω είναι σχεδόν βέβαιο πως έχει συμβεί, αν όχι σε όλες,

στις περισσότερες από εσάς.

Φοράτε την αγαπημένη σας φούστα, μίνι ή μίντι και περπατάτε με αυτοπεποίθηση προς το γραφείο/σπίτι/αυτοκίνητο. Στο ένα σας χέρι κρατάτε τα ψώνια της ημέρας και στο άλλο κινητό, κλειδιά και τον καφέ σας.

Τότε είναι που ξαφνικά πιάνει ένα δυνατό αεράκι το οποίο σηκώνει την φούστα σας και σάς αφήνει εκτεθειμένες στα περίεργα βλέμματα των περαστικών.

Και μπορεί εσείς να κοκκινίζετε από ντροπή και να το ξεπερνάτε μετά από λίγη ώρα. Αν είστε τυχερές ίσως να μην το πρόσεξε και κανείς.

Τι γίνεται όμως με τις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας, που σε κάθε εμφάνιση έχουν όλα τα φώτα στραμμένα επάνω τους; Σίγουρα το παλάτι και η βασίλισσα δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους ατυχήματα.
Πολύ σωστά, ακόμα και η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν να αντιμετωπίσουν τέτοια ζητήματα και wardrobe malfunctions.

Τα φορέματα της Κέιτ Μίντλετον έχουν πέσει θύματα των θυελλωδών ανέμων αρκετές φορές. Φυσικά οι δύο δούκισσες έχουν το δικό τους απλό και έξυπνο στιλιστικό τρικ, για να μην σηκώνεται η φούστα τους από τον αέρα και τις αφήνει ακάλυπτες.

Σύμφωνα με την Etiquette expert και ιδρύτρια του Beaumont, Myka Meier, οι δύο δούκισσες χρησιμοποιούν αυτό το κόλπο για να προλάβουν τέτοια ατυχήματα. Φορούν κορμάκια από μέσα από κάθε φόρεμα και επιλέγουν υφάσματα που αυξάνουν τον στατικό ηλεκτρισμό και γίνεται πολύ δύσκολο να σηκωθούν από τον αέρα.

Μπορείτε να τις αντιγράψετε κι εσείς. Να είστε σίγουρες ότι η φούστα ή το φόρεμα σας δεν θα σηκωθούν από τον αέρα φορώντας από μέσα τα κατάλληλα εσώρουχα που κρατούν τα υφάσματα κοντά στο σώμα σας.

Ετσι θα συνεχίσετε να είστε κομψές και να περπατάτε με αυτοπεποίθηση όπως η Mέγκαν και η Κέιτ.

Πηγη: bovary.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ