Συνάντηση των Γενικών Γραμματέων Δημόσιας Τάξης και Συντονισμού με εκπροσώπους των Διπλωματικών Αρχών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

83F5C0DA-EB98-4BE5-B68E-1429EE2CDDF7Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού, αρμόδιος επί θεμάτων Αλλοδαπών, Υπηκόων Τρίτων Χωρών και Παράτυπης Μετανάστευσης, Τζανέτος Φιλιππάκος, πραγματοποίησαν σήμερα, 24 Αυγούστου 2018, από κοινού συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη/Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας με εκπροσώπους των Διπλωματικών Αρχών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην χώρα μας.

 
Ειδικότερα, στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Wang Qiang, Πολιτικός Ακόλουθος και Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αποστολής της Πρεσβείας, ο κ. Zhao Zongyang, Διευθυντής του Προξενείου, καθώς και εκπρόσωποι της κινεζικής κοινότητας στην Αθήνα.
Από πλευράς της Ελληνικής Αστυνομίας, παραβρέθηκαν η Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Υποστράτηγος Αχιλλέας Σκανδάλης και ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, Ταξίαρχος Δημήτριος Αθανασόπουλος.
Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση σε ζητήματα αλλοδαπών και θέματα τάξης και ασφάλειας. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, καθώς οι δυο πλευρές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εποικοδομητικές απόψεις και προτάσεις και να επιβεβαιώσουν την κοινή βούληση για περαιτέρω ανάπτυξη της ήδη καλής συνεργασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ