Energa: Η επιστολή κόλαφος του ήρωα Γ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ που έφαγε σφαίρα στο κεφάλι για να υπερασπίσει το δημόσιο συμφέρον. Ποιούς καταγγέλει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Γιώργος Αντωνόπουλος, δικηγόρος του Δημοσίου στην υπόθεση του σκανδάλου Ενέργκα – Hellas power.  Είναι ο άνθρωπος που πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του στο κεφάλι από τους αλβανούς δολοφόνους που φέρεται να είχε προσλάβει ο Φλώρος της Ενέργκα για να τον εκδικηθεί επειδή δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις του και υπεράσπισε το δημόσιο συμφέρον.

Η επιστολή είναι πραγματικά καταπέλτης. Αποκαλύπτει ποιοί  από το περιβάλλον Σαμαρά  επεδίωξαν την συνάντηση του με τον Φλώρο τον Σεπτέμβρη του 2014, πως ο ίδιος δεν ενέδωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, και τον Νοέμβρη του 2014, λίγες ημέρες μετά δηλαδή, δέχτηκε την δολοφονική επίθεση, από την οποία γλύτωσε ως εκ θαύματος. Γιατί μόνο ως θαύμα μπορεί να χαρακτηριστεί να δέχεσαι μια σφαίρα στο κεφάλι, οι δολοφόνοι σου να θεωρούν ότι είσαι νεκρός και να φεύγουν, εσύ όμως να καταφέρνεις να κρατηθείς στη ζωή. Η επιστολή δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο, διάβαστε την με προσοχή. Το κράτος, αλλά κυρίως το έθνος, υποχρεούται να δείξει σε αυτόν τον άνθρωπο ότι δεν ήταν κορόιδο που έβαλε στην κυριολεξία το κεφάλι του στην λεπίδα για την πατρίδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ