23/04/2021

Παραιτήσεις υπουργών στη Γερμανία για το σκάνδαλο των κλεμμένων αντικαρκινικών από την Ελλάδα. Εδώ τους δίνουμε και μούρη να μας κουνάνε το δάχτυλο

2345Συνεχίζει να ταλανίζει τη Γερμανία το σκάνδαλο των παράνομων αντικαρκινικών φαρμάκων από την Ελλάδα, οδηγώντας σε παραιτήσεις υπουργών, με πιο πρόσφατη αυτή της Υπουργού Υγείας του Βρανδεμβούργου Ντιάνα Γκόλτσε, του κόμματος Die Linke, η οποία δήλωσε ότι δεν  γνώριζε για τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος της φαρμακευτικής εταιρίας Lunapharm.

Η Ντιάνα Γκόλτσε, του κόμματος Die Linke (Αριστερά), δήλωσε σήμερα ότι δεν γνώριζε για τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος της φαρμακευτικής εταιρίας Lunapharm, περιλαμβανομένης εκείνης για διάθεση κλεμμένων από την Ελλάδα αντικαρκινικών φαρμάκων.
Παρά το γεγονός ότι οι αρχές του Βρανδεμβούργου είχαν ενημερωθεί από τις ελληνικές αρχές για τις κατηγορίες ήδη από το 2016, η άδεια της Lunapharm ανακλήθηκε μόνον όταν η υπόθεση αποτέλεσε θέμα τηλεοπτικής έρευνας φέτος.
Ο υπουργός Οικονομικών του Βρανδεμβούργου, Άλμπρεχτ Γκέρμπερ, παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.
 
infiltr8or

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ