Πάλης ξεκίνημα για Βορίδη και Κουτσούμπα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Όσο το ΚΚΕ κι ο Δημητρης Κουτσούμπας βάζει πλάτες στον Κυριάκο Μητσοτάκη και κατηγορεί το Αλέξη οτι είναι αριστερός για γέλια..
..Για όλο το σύστημα των καπιταλιστών και νταβατζήδων, ο Κουτσούμπας είναι “συμπαθής” ακόμη και στον Βορίδη…βλέπεις όλοι θέλουν αυτοδύναμο τον Κούλη
Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Τον Αύγουστο του 2013, βρέθηκε αγοραστής, μια εταιρία στην Κύπρο, αγνώστων ιδιοκτητών, να δώσει €3,7εκ για τον σταθμό του ΚΚΕ.
Το συμβόλαιο μεταβίβασης της εταιρείας του ΚΚΕ Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ στον αγοραστή, ηταν για την εταιρεία Α-Orizon Ltd. με έδρα τη Λεμεσό και νόμιμο εκπρόσωπο εναν δικηγόρο Αθηνών!
Η κυπριακή εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να εξοφλήσει τις υφιστάμενες οφειλές σε τρίτους πιστωτές ως το ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ οι οποίες είναι ληξιπρόθεσμες. Πρόκειται για οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία, στον ΟΤΕ και στο Δημόσιο. Οι οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία υπερβαίνουν το 1,5 εκατ. ευρώ. Η αγοράστρια εταιρεία αναλαμβάνει επίσης – και σε βάθος δεκαετίας – να κάνει και τους ανάλογους διακανονισμούς.
Ποιος ομως ηταν ιδιοκτήτης της Κυπριακής αγοράστριας;
Δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια» αναφέρει ότι πρόκειται για την εταιρεία «NALOTIA VENTURES», η οποία κατέχει όλο το κεφάλαιο της κυπριακής ιδιωτικής εταιρείας «Α-ORIZON MEDIA LTD».
Το ονομαστικό κεφάλαιο της εταιρείας, όπως εμφανίζεται στον Έφορο Εταιρειών, είναι 2000 ευρώ, διαιρεμένο σε 2000 μετοχές αξίας ενός ευρώ η κάθε μία.
Η εταιρεία «Α-ORIZON MEDIA LTD» εγγράφηκε από δικηγορικό γραφείο στον Έφορο Εταιρειών στις 19 Μαΐου 2010.
Μέχρι τις 19/7/2013 στα αρχεία του εφόρου εταιρειών κάτοχος όλων των μετοχών εμφανίζεται η «NALOTIA VENTURES».
Τα υπόλοιπα ειναι Ιστορια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ