Ζάρακες Ευβοίας: Βαρύ πένθος στο χωριό του αδικοχαμένου επισμηναγού Βασιλείου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

C993BE03-5080-487E-A2B6-EFF9E6D1899BΠένθος στο χωριό, Ζάρακες Ευβοίας, το χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο επισμηναγός, Νικόλαος Βασιλείου. Ο άτυχος πιλότος έχασε τη ζωή του μετά τη πρώτη του εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τ- 2 στην Τρίπολη χθες το πρωί κατά τη διάρκεια άσκησης.
Απαρηγόρητοι οι γονείς του, οι οποίοι μόλις το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψαν από την Καλαμάτα που είχαν επισκεφθεί τα δύο παιδιά τους, Νίκο και Χρήστο που υπηρετούν εκεί. Υπενθυμίζεται ότι στο μοιραίο T-2 συγκυβερνήτης ήταν ο δίδυμος αδελφός του.
«Ήτανε η χαρά της ζωής»
Οπως αναφέρει το tvstar.gr με το που έγινε γνωστή η τραγική είδηση στο χωριό τους οι κάτοικοι δεν κυκλοφορούσαν στους δρόμους. «Οι συγχωριανοί τους όταν τους ζητούσαμε να μας πουν κάτι για τον Νίκο, μας μιλούσαν ταυτόχρονα για τα δύο δίδυμα αδέλφια, γιατί ό,τι έκαναν το έκαναν μαζί.
Μοιάζανε σαν δύο σταγόνες νερό, όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν. Για τους ντόπιους τα δύο αδέλφια ήταν η χαρά της ζωής. Ζωντάνευε το χωριό τους όταν ερχόντουσαν».
Ο άτυχος επισμηναγός είχε δύο παιδιά, 8 και 10 ετών.
Τριήμερο πένθος στην ΠΑ
Η Πολεμική Αεροπορία κήρυξε τριήμερο πένθος μετά το χαμό τους.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση έχει εκδώσει ο δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου, Θανάσης Μπουραντάς, γιατί κατάγεται από τους Ζάρακες. Μάλιστα ο πατέρας του επισμηναγού ήταν πρόεδρος της κοινότητας για πολλά χρόνια. Ανακοίνωση για την κηδεία δεν έχει ακόμη εκδοθεί.
Προηγείται η νεκροψία-νεκροτομή και μετά η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο στο χωριό του, τους Ζάρακες Ευβοίας.
με πληροφορίες από το tvstar.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ