Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Δεν είναι πλάκα. Η Τουρκία απαγόρευσε τις ταινίες γουέστερν ως αντίποινα στην Αμερική. Αγωνία για τα γουέστερν-σπαγγέτι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

51E54F6C-FB6D-4E02-B593-E64692DF5AE1Σε νέα αντίποινα κατά των αμερικανικών δασμών του Ντόναλντ Τραμπ προέβη η Τουρκία, και συγκεκριμένα η τουρκική κρατική τηλεόραση, αποφασίζοντας να ρίξουν «μαύρο» στις ταινίες γουέστερν!
Συγκεκριμένα, η κρατική τηλεόραση της γείτονος είχε καθιερώσει ζώνη με ταινίες γουέστερν κάθε Κυριακή πρωί. Όπως ανακοίνωσε ωστόσο την Τετάρτη, η ζώνη αυτή καταργείται ως αντίποινα στην πολιτική των ΗΠΑ έναντι της Τουρκίας!
«Δεν πρέπει να κάνουν οι αμερικανοί καουμποϊλίκια» είχε δηλώσει μάλιστα ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, και οι υπεύθυνοι της τουρκικής τηλεόρασης μάλλον πήραν το μήνυμα στέλνοντας το «φαρ ουέστ» στο πυρ το εξώτερον…
Σημειώνεται ότι ανάλογα «αντίποινα» στις ΗΠΑ περιλαμβάνουν: καταστροφή δολαρίων, καταστροφή των αμερικανικών κινητών iPhone -ακόμα και με χρήση όπλων-, καταστροφή αμερικανικών τζιν, προσευχές κατά του δολαρίου και αποχή από αμερικανικά αναψυκτικά.
Τα επίσημα αντίποινα της Άγκυρας περιλαμβάνουν έως και 120% δασμούς στις εισαγωγές αμερικανικών προϊόντων.
Πάντως, ο Τραμπ δεν αναμένεται να «βγάλει και πιστόλια» για την «Άγρια (τηλεοπτική) Δύση» των γουέστερν στην Τουρκία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ