Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Παντρεύτηκαν στην Σαντορίνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής επισφράγισαν με τον πιο όμορφο τρόπο τη σχέση τους! Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο γνωστός δημοσιογράφος παντρεύτηκαν σε μία ρομαντική τελετή, στο αγαπημένο τους νησί, την Σαντορίνη, όπου η όμορφη Ελισάβετ διαθέτει σπίτι τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου, το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που βρίσκεται στο υπέροχο Εμπορειό… με πέντε κουμπάρους!

Ο λόγος για την επιστήθια φίλη και συνάδερφο της νύφης Μαρίνα Ασλάνογλου και τον σύζυγό της, δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, τον cast director Άκη Γουζουρλίδη, επίσης κολλητό φίλο της Ελισάβετ, και τους δικηγόρους και φίλους του γαμπρού Σπύρο Δήμα και Βάσια Καπερνάρου.

Η Ελισάβετ και ο Μάνος οι οποίοι ζουν έναν μεγάλο έρωτα τον τελευταίο χρόνο αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά τους, τους αγαπημένους τους φίλους και λίγους και καλούς συνεργάτες. Και δεν υπάρχει πιο όμορφο μέρος από το να παντρευτείς τον έρωτα της ζωής σου… από την μαγευτική Σαντορίνη!

Παρανυφάκια στην ρομαντική τελετή ήταν δύο και αυτά δεν θα ήταν άλλα από τις γλυκύτατες κόρες του Μάνου Νιφλή από τον πρώτο του γάμο, οι οποίες αγαπούν πολύ την Ελισάβετ και επιθυμούσαν να έχουν ενεργό ρόλο στο μυστήριο. Οι καλεσμένοι του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν γύρω στους 100, ενώ αμέσως μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι.

H Eλισάβετ ήταν πανέμορφο μέσα στο λευκό νυφικό με το δαντλένιο πέπλο της! Δες το βίντεο του Αλέξανδρου Μπουρδούμη Φυσικά, το νυφικό που επέλεξε να φορέσει η ταλαντούχα ηθοποιός έχει σχεδιάσει ο αγαπημένος της θείος Μάκης Τσέλιος με την αρωγή της μητέρας της, Φιλομήλας, που είναι εδώ και χρόνια το δεξί χέρι του Έλληνα σχεδιαστή. Οι ίδιοι σχεδίασαν και το κοστούμι του γαμπρού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ