Συνελήφθη εμπρηστής με όχημα ειδικού τύπου που έβαζε φωτιές στην Ηλεία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 833

Οι φωτιές που ξέσπασαν το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Λούβρου και της Κάμενας Hλείας οδήγησαν χθες το απόγευμα στη σύλληψη ενός 44χρονου που κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση σε τρεις περιπτώσεις και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr οι κάτοικοι είχαν αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή το πέρασμα ενός λευκού οχήματος ειδικού τύπου, το οποίο είχαν περιγράψει και αναφέρει στις ανακριτικές αρχές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και την Αστυνομία.

Έτσι ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να συλλέξουν οι αρχές περισσότερα στοιχεία και να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Υλικό που συγκεντρώθηκε από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, οδήγησε στην ταυτότητα του φερόμενου ως εμπρηστή, που κλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής ενώπιων των Αρχών. Η συνεργασία του Ανακριτικού Τμήματος της Π.Υ. Πύργου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, απέδωσε καρπούς, αφού ο 44χρονος που τελικά συνελήφθη φέρεται να ομολόγησε τρεις πυρκαγιές. Η πρώτη αφορά σε πυρκαγιά μικρής έκτασης στην είσοδο του χωριού Βασιλάκι στις 21 Αυγούστου. Οι άλλες δύο στις περιπτώσεις του Λούβρου και της Κάμενας το περασμένο Σάββατο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ