Οι γυναίκες με το baby oil ξαναχτύπησαν στο Μουσείο Μπενάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχετική εικόναΟι μυστηριώδεις γυναίκες που είχαν προ ολίγων ημερών βανδαλίσει το Μουσείο Μπενάκη ραντίζοντας με baby oil πολύτιμα εκθέματα του Μουσείου, έκαναν την επανεμφάνισή τους. Το νέο περιστατικό εξετάζεται προσεκτικά από τη διοίκηση του Μουσείου και την ελληνική αστυνομία.

Η διοίκηση του Μουσείου Μπενάκη με ανακοίνωσή που εξέδωσε, γνωστοποίησε ότι την Κυριακή 26 Αυγούστου σημειώθηκε βανδαλισμός με άοσμη και διάφανη λιπαρή ουσία σε διάφορα σημεία του χώρου. Για το περιστατικό ενημερώθηκε τόσο το υπουργείο Πολιτισμού όσο και η αστυνομία που διεξάγει έρευνα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Μουσείου:

«Την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 διαπιστώθηκαν ίχνη άοσμης και διαφανούς λιπαρής ουσίας σε σημεία του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού. Προκλήθηκαν από δύο άτομα, όπως σε πρόσφατη συναφή περίπτωση, τα οποία καταγράφηκαν από τις κάμερες του συστήματος ασφαλείας του Μουσείου. Τα ίχνη εντοπίστηκαν κυρίως σε βάσεις και πλαίσια, ήσαν αναστρέψιμα και έχουν ήδη καθαριστεί. Σε δύο αντικείμενα της συλλογής εντοπίστηκαν ίχνη της ίδιας ουσίας, χωρίς να έχει προκληθεί φθορά.

Η Διοίκηση του Μουσείου Μπενάκη γνωστοποίησε το περιστατικό στην Ελληνική Αστυνομία και στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, φορείς με τους οποίους βρίσκεται σε στενή συνεργασία για τον εντοπισμό των δραστών και την πρόληψη παρόμοιων περιστατικών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ