Ομολογία – βόμβα Βορίδη: Ήταν δικηγόρος του Φλώρου ΜΕΧΡΙ το 2014! Έφυγε λόγω ασυμβίβαστού όταν έγινε υπουργός!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 835

Μέχρι στιγμής ο κύριος Βορίδης δεν έχει διαψεύσει την δημοσίευση του αθηναϊκού πρακτορείου ειδήσεων. Εδώ προκύπτει λοιπόν μείζον πολιτικό θέμα που θα αναφέρουμε σε λίγο.

https://www.dailymotion.com/video/x6t1tz8

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕ:

Για την προσωπική του εμπλοκή διευκρίνισε ότι υπήρξε συνήγορος του Αριστείδη Φλώρου μέχρι το 2014 -όταν υπέβαλε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μαζί με άλλους συνηγόρους αίτημα αναβολής- και ενώ ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. «Εν συνεχεία υπουργοποιήθηκα και ουδεμία σχέση είχα με την υπεράσπιση», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «ουδεμία σχέση είχα με την αποφυλάκιση Φλώρου». Κατηγόρησε δε, την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να στρέψει την προσοχή από το κύριο που είναι η τωρινή αποφυλάκιση.

Όσο για την φερόμενη εμπλοκή του ανηψιού και συμβούλου του προέδρου της ΝΔ, Γρηγόρη Δημητριάδη, ανέφερε ότι «το 2012 ο Δημητριάδης ίδρυσε μία εταιρεία offshore κατ’ εντολήν του Φλώρου. Στην συνέχεια όμως καταθέτει ως μάρτυς κατηγορίας εναντίον του Φλώρου. Και η κατάθεσή του είναι μεταξύ των καταθέσεων που οδηγούν στην φυλάκιση Φλώρου.

ΑΠΕ

Σε λίγο τα σημαντικά ερωτήματα που προκύπτουν από αυτή την ομολογία του Μάκη Βορίδη, Εφόσον επαναλαμβάνουμε δεν την διαψεύσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ