ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ: Να γιατί επιχείρησαν να νομιμοποιήσουν την απόδραση Φλώρου χρεώνοντας την στον νόμο Παρασκευόπουλου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 828Το Ολυμπία από το 2011 ήταν το μόνο μέσο που αγωνίστηκε για να εξαρθρωθεί η εγκληματική οργάνωση Μηλιώνη – φλώρου. Οργάνωση που μάλιστα βαρύνεται πλέον με απόπειρα δολοφονίας αλλά και τη δολοφονία του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Που έγινε από δολοφόνους που σχετίζονται με τους πληρωμένους δολοφόνους του έντιμου λειτουργού του Δημοσίου, κύριου Αντωνοπούλου.

Σήμερα λοιπόν, έρχονται στο φως τρομερές αποκαλύψεις για πρόσωπα πολιτικού ενδιαφέροντος που συμμετείχαν ή συνεργάστηκαν με την εγκληματική αυτή οργάνωση. Τώρα αποκαλύπτεται για ποιο λόγο μες στον πανικό τους επιχείρησαν να “νομιμοποιήσουν” την “απόδραση” Φλώρου με τα πλαστά πιστοποιητικά, χρεώνοντας τη στο νόμο Παρασκευόπουλου! Διότι αυτό ήταν το σχέδιο τους! Να συγκαλύψουν την άκρως παράνομη ενέργεια που Φλώρου και τον συνεργών του, δίνοντας την νομιμοποίηση ώστε οι αρχές να μην ψάξουν παραπέρα την υπόθεση και αυτή η απόδραση να χρεωθεί στον νόμο Παρασκευόπουλου! Μιλάμε για το απόλυτο ξέπλυμα.

Ελπίζουμε σήμερα να μην υπάρχει ούτε ένας εύπιστος η καλοπροαίρετος που να πιστεύει ότι αυτή η άθλια συκοφαντική σπέκουλα έγινε για “πολιτικούς λόγους”. Όπως γίνεται αντιληπτό από τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων, ήταν μία απελπισμένη ενέργεια για να φυγαδεύσουν το δικό τους παιδί, προσδίδοντας νομιμοφάνεια στις ενέργειές τους και κατηγορώντας τον νομοθέτη! Και οι άμεσα εμπλεκόμενοι μάλιστα με την υπόθεση, όπως ο κύριος Βορίδης, έχουν το θράσος να επαναλαμβάνουν αυτό το αφήγημα που ήδη έχει καταρρεύσει! Μα γιατί τέτοιος πανικός;

Διότι γνώριζαν πολύ καλά ότι ακόμα και γνήσια να ήταν τα έγγραφα του Φλώρου, πάλι δεν μπορούσε να αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου. Ενώ τώρα που αποδεικνύεται πως τα έγγραφα ήταν πλαστά, αντί να ζητήσουν συγγνώμη ώστε να πείσουν τους έλληνες ότι δεν είχαν δόλο, απειλούν και όσους κάνουν τις αποκαλύψεις! Ο ορισμός των πολιτικών γκάνγκστερς.

Το μόνο που δε μας είπαν ακόμα είναι εάν ο νόμος Παρασκευοπούλου προβλέπει την χρήση πλαστών πιστοποιητικών για την αποφυλάκιση καταχραστών του Δημοσίου χρήματος…

Σε λίγο λοιπόν μία ακόμα μεγάλη αποκάλυψη για την υπόθεση, για την οποία επαναλαμβάνουμε πρέπει να γίνει άμεσα εξεταστική επιτροπή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ