Πολλές οι συμπτώσεις κύριε Σαμαρά για να είναι τυχαίες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 828Η σχέση του Αντώνη Σαμαρά με το όλο σκάνδαλο Φλώρου – Energa, αν αναλογιστούμε ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές του, μας θυμίζει την περίφημη ατάκα του ελληνικού σινεμά “Είναι πολλά τα λεφτά Άρη”

Το λέμε αυτό όχι μόνο γιατί ο κύριος Σαμαράς είναι εντελώς εξαφανισμένος όταν κορυφαία στελέχη του βρίσκονται στην δίνη του σκανδάλου Φλώρου – Energa. Αλλά και διότι δεν μπορεί να είναι σύμπτωση το ότι όλοι εκείνοι που εμπλέκονται σε αυτό το σκάνδαλο από πολιτικής πλευράς βρίσκονται στην αυλή του Αντώνη Σαμαρά.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η οικογένεια Φλώρου, πάππου προς πάππου, ισχυρίζεται ότι είχε την υψηλή προστασία του αείμνηστου Ευάγγελου Αβέρωφ. Μέσα από αυτήν ακριβώς την σχέση προκύπτει και το ότι ο μεγάλος προστάτης της οικογένειας Φλώρου όταν ξέσπασε το σκάνδαλο ήταν ο Σταύρος Ψυχάρης, ναι αυτός που εμφανίζεται δήθεν ως ο πυλώνας υπεράσπισης της μνήμης του Ευάγγελου Αβέρωφ. Τώρα βέβαια το εάν θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ευάγγελου Αβέρωφ όταν ακούει τον Ψυχάρη να τον επικαλείται είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Ψυχάρης και Σαμαράς είναι κολλητοί σαν αυγοτάραχο. Να θυμόμαστε ότι η τελευταία φωτογραφία που πήρε ο Ψυχάρης από το γραφείο του όταν τα μάζευε από την Μιχαλακοπούλου νύχτα, ήταν η φωτογραφία του με τον Αντώνη Σαμαρά ως θεματοφύλακά του αβερωφισμού.

Και τώρα ερχόμαστε στο ψητό. Ποιοι εμφανίζονται ως οι κατεξοχήν υποστηρικτές της οικογένειας φλώρου και ιδίως του εγκληματία Αριστείδη Φλώρου;

Πριν απ’ όλα ο κύριος Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος μάλιστα, κατά την δήλωση του έντιμου κύριου Αντωνοπούλου, οργάνωσε την συνάντηση με τον Αριστείδη Φλώρο, Κατά την οποία ο τελευταίος απείλησε ευθέως τον κύριο Αντωνόπουλο. Ο Τάκης Μπαλτάκος τότε ήταν το γκεσέμι του Αντώνη Σαμαρά, μολονότι βεβαίως είχε παραιτηθεί. Και παραμένει το γκεσέμι του Σαμαρά. Βρείτε μας μια δήλωση όπου καταδικάζει ο Μπαλτάκος τον Αντώνη Σαμαρά. Φυσικά δεν θα την βρείτε πουθενά, γιατί Σαμαράς και ο Μπαλτάκος είναι δεμένοι σφιχτά. Σε όλες τις αμαρτίες τις οποίες μετέχει ο Μπαλτάκος. Πως το έλεγε ο μακαρίτης ο Σαίξπηρ; Οι παλιές αμαρτίες, ρίχνουν μεγάλες σκιές.

Και ερχόμαστε τώρα στον έτερο Καππαδόκη, τον περίφημο κύριο Βορίδη. Ο Βορίδης όχι απλώς είναι κολλητός του Σαμαρά, αλλά είναι ο άνθρωπος τον οποίο ο Αντώνης Σαμαράς πήρε από την ακροδεξιά του Πλεύρη και του Καρατζαφέρη και τον έκανε νοματαίο στη Νέα Δημοκρατία, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και υπουργό. Και είναι ο Μάκης Βορίδης που ομολογεί ευθέως σήμερα ότι ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας επί Αντώνη Σαμαρά υπερασπιζόταν τον Αριστείδη Φλώρο και ότι απλώς παραιτήθηκε όταν έγινε υπουργός του Σαμαρά λόγω ασυμβίβαστου. Είναι δυνατόν ο Μάκης Βορίδης να υπερασπιζόταν τον Φλώρο χωρίς να το ξέρει ο Αντώνης Σαμαράς; Και ακόμη περισσότερο μήπως ο Μάκης Βορίδης είχε ακόμη και τις ευλογίες του Αντώνη Σαμαρά κατά την υπεράσπιση των Φλώρων;

Κύριε Σαμαρά όσο κι αν κρύβεστε στο τέλος θα βγείτε στον αφρό θέλετε δεν θέλετε. Γιατί είναι γνωστή η τακτική σας, δηλαδή η τακτική της σουπιάς. Αφού κάνει ότι κάνει φεύγει αφήνοντας πίσω της μελάνι για να μην την βλέπουν. Έλα όμως που κάποια στιγμή το μελάνι διαλύεται στη θάλασσα και όλα βγαίνουν στο φως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ