O ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΠΡΟΤΥΠΟ”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 51

EXOFITSIO

Η πορεία του γνωστή, σε όλους εκείνους τους ψαγμένους του δεξιού χώρου, που δεν έχουν παρωπίδες και δεν πείθονται εύκολα, από τους μιντιακούς του φίλους και υποστηρικτές. Μοναδικό φαινόμενο πολιτικού, που άλλα έλεγε, άλλα λέει κι άλλα θα λέει στο μέλλον.

Κι όλα αυτά καταγεγραμμένα λεπτομερώς, διαχρονικά σε όλο το διαδίκτυο.

Από γκάφα σε γκάφα-ακόμα, περιμένουμε να φύγει από την χώρα, όπως είχε δηλώσει, εάν δεν αναγκαζόταν ο Τσίπρας να πάει σε εκλογές ….τον Σεπτέμβριο-ο διαφημιστής των νανογιλέκων , επίτομων εκδόσεων της νεότερης, παλαιότερης, αρχαίας και σύγχρονης ιστορίας, δημιουργεί ένα “πρότυπο” για την Νέα Δημοκρατία, όπως την εννοεί ο κ. Μητσοτάκης.

Κι όμως ουδείς εκ των υποστηρικτών του, θεωρεί ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό, παρότι ο λαλίστατος πολιτικός, αλλάζει γνώμη σαν τα πουκάμισα και στηρίζεται σε εκείνους τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, που εξύβριζε χθες, ασκώντας κριτική για ένα κόμμα το οποίο υπηρετεί τώρα ως αντιπρόεδρος και το οποίο ήταν …διεφθαρμένο…

Oυδείς όμως εκ των νεοδημοκρατών υποστηρικτών του, τα σκέπτεται όλα αυτά. Με έντεχνη και πολλές φορές άγαρμπη προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης που τον στηρίζουν και παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο, το μόνον που ενδιαφέρει όσους τον στηρίζουν, είναι να βρίζει από το πρωί έως το βράδυ τον Σύριζα. Αυτό είναι το όνειρό τους, πότε θα φύγει ο Σύριζα.

Μοχλός πίεσης, έτσι φαντάζονται γι’ αυτήν την περιπετειώδη αποχώρηση του Σύριζα. που όλο φεύγει με τις συνεχείς εκλογικές παραινέσεις του Κυριάκου και όλο εδώ είναι, αποτελεί ο Άδωνις με τις καθημερινές του κορώνες.

Το δυστύχημα δεν είναι για την σημερινή Νέα Δημοκρατία, ότι υφίσταται αντιπρόεδρος που σε άλλες περιπτώσεις, δεν θα περνούσε το κατώφλι του κόμματος, αλλά ότι δυστυχώς δημιουργεί και πολιτικό “πρότυπο” κακογουστιάς, ακραίας συμπεριφοράς, γραφικών επιχειρημάτων, συνεχούς ψεύδους και αναίρεσης διαχρονικά θέσεων και απόψεων και κυρίως επικίνδυνης γενικότερης συμπεριφοράς, που δεν συνάδει με το χαρακτηριστικό του πολιτικού πολιτισμού, της άλλοτε κραταιάς παράταξης.

Και λέμε άλλοτε, διότι η Νέα Δημοκρατια θα έλθει πρώτο κόμμα, ουδείς όμως εκ των φανατικών ψηφοφόρων της, δεν έχει διαπιστώσει ότι τα ποσοστά της ελάχιστα έχουν αυξηθεί από τότε που ο Αντώνης Σαμαράς είχε την φαεινή ιδέα να συμμαχήσει με το ΠΑΣΟΚ και τον Βενιζέλο και να φθάσει σε σιβηρικά νούμερα. Κάτι που φυσικά έχει προαναγγείλει ότι θα κάνει και η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου.

Το πρότυπο του Άδωνι ακολουθεί πολιτικός, αλλά και δημοσιογραφικός κόσμος.

Ο καλός κατά τα λοιπά συνάδελφος Άρης Πορτοσάλτε, ξιφουλκεί ως γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τα δίκαια του Αδώνιδος και του φαινομενικού αφεντικού του…Κυριάκου.

Ακολουθεί κατά πόδας την πολιτική του συγκροτήματος, που εργάζεται, χωρίς να σκέπτεται ότι το πρότυπο του συγκροτήματος που παπαγαλίζει απλώς ότι λέει ένα κόμμα έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί και φυσικά χωρίς να σκέπτεται τα αποτελέσματα της πολιτικής αυτής, που άσκησε άλλο συγκρότημα, το οποίο παραπαίει δεν θα συνέλθει ποτέ όπως φαίνεται και του οποίου οι δημοσιογράφοι έχουν τεθεί στο περιθώριο της δημοσιογραφικής ιστορίας, επιχειρώντας που και που να πείσουν ότι ακόμη έχουν δημοσιογραφικό λόγο…

Επιπροσθέτως γεννάται και το ερώτημα πόσο ελεύθερα μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά του και πόσο αντικειμενικός μπορεί να είναι ο δημοσιογράφος, του οποίου η καθόλα εξαιρετική σύζυγος, αποσπάται στο γραφείο του υποψηφίου…πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το ΑΠΕ;

Όχι σημειώματα κατά την διάρκεια συνεντεύξεως θα είναι αναγκασμένος να πάρει ο κ. Πορτοσάλτε με βαλτές ερωτήσεις, αλλά κανονικά θα έπρεπε να περνάει από την Πειραιώς, κάθε εβδομάδα να ρωτά μήπως θέλει ο Κυριάκος και ο Άδωνις…. κάτι επιπλέον από την καθημερινή του προσφορά.

Τα παρακμιακά αυτά φαινόμενα, συνέβαιναν πάντοτε και θα συμβαίνουν.

Τον πήχη όμως της δουλικότητας των προσφερομένων δημοσιογραφικών υπηρεσιών σε ένα κόμμα, τον ανέβασε υψηλά ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και είναι απορίας άξιο, γιατί ο ικανότατος και ξύπνιος Γιάννης Αλαφούζος, δεν του δίνει και καθημερινή εκπομπή. Έτσι κι αλλιώς… εκεί τον έχει καθημερινά.

Το πρότυπο του Άδωνι ως πολιτικής φιγούρας της περιόδου Κυριάκου Μητσοτάκη, θα το πληρώνει η Νέα Δημοκρατία, για πολλά χρόνια ακόμα. Είναι νωρίς για να αντιληφθούν οι νεοδημοκράτες, ότι με δούρειο ίππο τον Άδωνι, η ιστορική παράταξη μεταλλάσσεται σε κάτι ακραίο, χωρίς ρίζες, παράδοση ιδεολογία ξεκάθαρη και στόχους ορατούς…Κρίμα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ