13/04/2021

Ελληνική εφαρμογή: Λέξη!

smartphones1
Βρείτε τις λέξεις! Αυτό το Ελληνικό παιχνίδι λέξεων συνδυάζει την αναζήτηση λέξης και τα σταυρόλεξα για να γυμνάσετε το μυαλό σας! Περάσετε ευχάριστα την ώρα σας με αυτό το εθιστικό παζλ λέξεων! Δοκιμάστε τα σταυρόλεξα και μη σταματάτε το παιχνίδι!

– Αποδράστε και τονώστε το μυαλό σας!
– Ψάξτε τις λέξεις σε 500 παζλ!
– Μάθετε και εξασκηθείτε στην Ελληνική γλώσσα – το παιχνίδι αρχίζει εύκολα και σιγά σιγά γίνεται πρόκληση με όλο και πιο δύσκολες λέξεις!

Πάνω από 500 παζλ ενσωματωμένα στο παιγνίδι – με χιλιάδες λέξεις και τις ετυμολογίες τους!

Ψάχνετε για παιχνίδια με λέξεις στα Ελληνικά; Το “Λέξη!” περιλαμβάνει 500 quiz αντλώντας πάνω από 35,000 λέξεις από Λεξικά, για να σας προσφέρει το καλύτερο Ελληνικό παιχνίδι λέξεων.

Είναι εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο για να παίξετε. Μπορείτε δηλαδή να παίξετε στην παραλία, στο σπίτι, στο μετρό ή όπου αλλού θέλετε!

Κανόνες Παιχνιδιού:

* Η εφαρμογή σε κάθε γρίφο σας δίνει από 3 έως και 7 γράμματα με τα οποία πρέπει να σχηματίσετε λέξεις.
* Οι λέξεις σχηματίζουν ένα σταυρόλεξο, ενώ υπάρχουν και επιπρόσθετες λέξεις εκτός σταυρολέξου που αν τις βρείτε κερδίζετε επιπρόσθετους πόντους.
* Πατώντας πάνω στις λέξεις του σταυρόλεξου μπορείτε να δείτε την ετυμολογία από το λεξικό.
* Επίσης, υπάρχει βοήθεια όπου καταναλώνοντας κερδισμένους πόντους σας εμφανίζονται τυχαία γράμματα μέσα στο σταυρόλεξο.

1. Για κάθε λέξη που βρίσκετε κερδίζετε πόντους όσους και το μέγεθός της
2. Υπάρχουν λέξεις σωστές που δεν είναι μέσα στο σταυρόλεξο (κρυφές λέξεις): Κερδίζετε πόντους και για αυτές, δηλαδή όσα και τα γράμματά τους
3. Κάθε φορά που παίρνετε βοήθεια χάνετε 10 πόντους. Πρέπει να έχετε υπόλοιπο τουλάχιστον 10 πόντους για να πάρετε βοήθεια
4. Κάθε φορά που ολοκληρώνετε ένα τεστ κερδίζετε επιπλέον 10 πόντους
5. Επιτρέπονται λέξεις με τουλάχιστον 3 διαφορετικά γράμματα. Π.χ. το ΜΑΜΑ δεν επιτρέπεται, ενώ το ΜΑΝΑ ναι
6. Επιτρέπονται λέξεις στην ονομαστική κλίση ενικού μόνο. Π.χ. ΑΝΔΡΑΣ αλλά όχι ΑΝΔΡΑ ή ΑΝΔΡΩΝ. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο είδος λέξεις (ρήμα, επίθετο, ουσιαστικό, άρθρα κοκ)
7. Δεν επιτρέπονται λέξεις με δύο ίδια συνεχόμενα ίδια γράμματα Π.χ. ΑΛΛΙΩΣ”)

Το παιχνίδι σας πριμοδοτεί με 200 πόντους ώστε να έχετε αρκετή βοήθεια στα πρώτα quiz.

https://www.techpress.gr/index.php/archives/134972

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ