Τα Παραπολιτικά έφτασαν μέχρι να επινοήσουν διάσταση μεταξύ Παυλόπουλου – Καραμανλή!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8817“Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”!!

Στα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν αύριο οι αθεόφοβοι βγάζουν δήθεν διάσταση μεταξύ Προκόπη Παυλόπουλου και Κώστα Καραμανλή, λόγω της θέσης που πήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Κύπρο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα όσα γράφουν τα Παραπολιτικά είναι η απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας. Γιατί σε όλους είναι γνωστό ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στάθηκε απέναντί στην απευθείας εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό με ιδιαίτερα αυξημένες αρμοδιότητες. Ποτέ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έκανε πίσω από την θέση που η Νέα Δημοκρατία είχε διατυπώσει τον Δεκέμβριο του 2014, στην πρόταση της για την αναθεώρηση του Συντάγματος, όπου σε αυτή την πρόταση δεχόταν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλέγεται από τη Βουλή, και μόνο εάν μετά την τρίτη ψηφοφορία δεν υπάρξει πλειοψηφία των τριών πέμπτων, τότε μόνο υπάρχει προσφυγή στον λαό, αλλά μόνο μεταξύ των υποψηφίων που εμφανίστηκαν στη Βουλή.

Αυτή την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, πέραν του συντάκτη της Προκόπη Παυλόπουλου, έχουν συνυπογράψει όλοι οι τότε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και φυσικά ο Κώστας Καραμανλής! Δεν έχει παρά να μπει κανείς στην ιστοσελίδα της Βουλής για να δει φαρδιά – πλατειά την υπογραφή του Κώστα Καραμανλή δίπλα στην υπογραφή του Προκόπη Παυλόπουλου.

Καταλαβαίνετε τώρα ότι είναι τέτοια η απελπισία του συγκροτήματος Μαρινάκη και των φιλικών του εντύπων, ώστε φτάνουν να επινοούν διαφωνίες μεταξύ Προκόπη Παυλόπουλου και Κώστα Καραμανλή. Ας είναι βέβαιοι ότι το δίδυμο Κώστας Καραμανλής και Προκόπης Παυλόπουλος, Θα μείνει απολύτως ισχυρό ως το τέλος, προς μεγάλη λύπη του κυριου Μαρινάκη.

Άλλωστε ο κύριος Μαρινάκης πρέπει να γνωρίζει καλά ότι δεν μπορεί να προσβλέπει σε οιαδήποτε συμμαχία είτε του Κώστα Καραμανλή ή του Προκόπη Παυλόπουλου. Και τούτο γιατί ο κύριος Μαρινάκης ήταν εκείνος ο οποίος υπήρξε ο χειρότερος εχθρός και των δύο. Και όχι μόνο για να υπηρετήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάθε άλλο, αλλά για να εξυπηρετήσει τις δικές του αγωνίες και τα δικά του συμφέροντα.

Μόνο που η μόνη έννοια του Προκόπη Παυλόπουλου και του Κώστα Καραμανλή είναι το δημόσιο συμφέρον και όχι τα συμφέροντα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ατυχήσατε και πάλι κύριε Μαρινάκη. Και εσείς και οι συνεργάτες σας. Γι’ αυτό και τα έντυπα σας απαξιώνονται καθημερινά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ